Spilforslag: Holland vs USA

0

Holland vs USAHolland og USA spiller den første kamp ved ottendedelsfinalerne. Læs spilforslag til opgøret her.

Oddsforslag 1: Holland-sejr (-1)

Odds: 3.75 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi forventer en målrig kamp, hvor Holland vil være dominerende. De har flere offensive tangenter at spille på, og dem vil de udnytte mod USA. Vi regner derfor med en sejr til Holland på 3-0 eller 3-1.

Oddsforslag 2: Over 2,5 mål

Odds: 2.50 hos Cashpoint

Kort analyse: Som nævnt forventer vi en målrig affære, og enten vil Holland holde nullet i en stabil 3-0-sejr eller også vil de lukke et mål ind, men stadig snuppe en komfortabel sejr på 3-1.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Holland vs USA

1 X 2
Cashpoint 1.95 3.35 4.37

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Holland: Holland vandt gruppe A foran Senegal på andenpladsen. Hollændernes førsteplads blev skabt af et fundament på netop en 0-2-sejr over Senegal i første gruppekamp. Herefter spillede de 1-1 med Ecuador, hvorefter de vandt 2-0 over værtsnationen Qatar.

Nu er de klar til ottendedelsfinalen, hvor de møder USA, som de senest mødte tilbage i 2015. Dengang vandt USA med 3-4 i en venskabskamp.

I alt har holdene mødt hinanden fire gange, hvilket alle har været venskabskampe, hvor Holland har vundet de tre andre kampe.

USA: USA endte på andenpladsen i gruppe B, og dermed sikrede de sig billetten til ottendedelsfinalen. De startede med at spille 1-1 mod Wales i deres første gruppekamp.

Næstefter spillede de 0-0 mod England, mens de vandt 0-1 over Iran i den sidste gruppekamp, som altså endte med at give dem de vitale tre point, som samlet gav dem fem point, mens Iran kun endte med tre point på tredjepladsen.

USA har som nævnt mødt Holland fire gange i venskabskampe, hvor de har vundet én ud af fire kampe. De andre har Holland vundet. USA's eneste sejr var i juni 2015, hvor de vandt 3-4.

Forventede startopstillinger

Holland (3-4-1-2):

Noppert

Timber - van Dijk - Aké

Dumfries - Roon - de Jong - Blind

Klaassen

Bergwijn - Gakpo

USA (4-3-3):

Turner

Dest - Carter-Vickers - Ream - Robinson

Musah - Adams - McKennie

Weah - Wright - Aaronson

Praktisk information

Stadion: Khalifa International Stadium (Doha)

Spille-tidspunkt: Lørdag den 3. december 16:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar