Spilforslag: Argentina vs Frankrig

0

Argentina vs FrankrigSå er vi kommet til finaledagen, hvor Argentina møder Frankrig klokken 16:00. Læs to spilforslag til kampen her.

Så er vi nået til vejs ende ved denne VM 2022-slutrunde i Qatar. Finalen står mellem Argentina og Frankrig.

Herunder kan du læse to spilforslag til kampen samt en række informationer om holdenes VM-forløb, forventede startopstillinger og 1x2 odds.

Oddsforslag 1: Frankrig vinder i ordinær

Odds: 2.85 hos Cashpoint

Kort analyse: Frankrig er ikke favoritter til at vinde hos bookmakerne, men franskmændene har leveret nogle solide præstationer i de fleste VM-kampe, og de har en bred trup og mange offensive profiler at bringe i spil.

Det kan blive afgørende i sidste ende. Samtidig har de en bundsolid defensiv. Derfor tror vi på en sejr på 2-1 eller 3-1 til Frankrig.

Oddsforslag 2: Over 2,5 mål

Odds: 2.28 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi tror på en forholdsvis målrig finalekamp ved VM 2022. Som nævnt forventer vi en sejr til Frankrig på enten 2-1 eller 3-1 i den ordinære spilletid.

Vi har store forventninger til at Mbappé for alvor folder sig ud, mens Messi nok også får scoret et mål, enten på en dødbold eller ved at afdrible franskmændene og sende den i kassen.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Argentina vs Frankrig

1 X 2
Cashpoint 2.81 3.05 2.81

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Argentina: Argentina vandt gruppe C med seks point. De chok-startede VM-slutrunden med et overraskende 1-2-nederlag til Saudi-Arabien. Derefter vandt de 2-0 over Mexico og til sidst sejrede de 0-2 over Polen.

I ottendedelsfinalen mødtes de med Danmarks overmænd, Australien. Her hentede argentinerne en smal 2-1-sejr på mål af først Messi i første halvleg og derefter Alvarez i anden halvleg.

I kvartfinalen mødte de Holland. Her blev kampen 2-2 efter ordinær spilletid. Efter en nulløs forlænget spilletid, så skulle holdene i straffesparkskonkurrence. Her vandt Argentina altså ved at score på fire ud af fem forsøg, mens Holland scorede på tre ud af deres fem forsøg.

Herefter galt det semifinalen mod Kroatien, hvor argentinerne vandt med hele 3-0. Lionel Messi scorede det første mål på straffespark, mens Julian Alvarez blev dobbelt målscorer.

Lionel Messi er lige nu delt topscorer ved VM med Frankrigs Kylian Mbappé. Begge profiler har scoret fem mål hidtil.

Frankrig: Frankrig vandt Danmarks gruppe D, hvor de sikrede sig seks point i alt. De påbegyndte slutrunden ved at sikre sig en sejr på 4-1 over Australien, derefter en sejr på 2-1 over Danmark og til sidst tabte de 1-0 til Tunesien. Der var de dog allerede videre.

I ottendedelsfinalen tørnede Frankrig sammen med Polen, hvor franskmændene vandt 3-1 over Polen. Giroud og Mbappé stod bag målene, hvor sidstnævnte scorede to. Frankrig fik reduceret i de døende sekunder på et straffespark, som Lewandowski scorede på.

I kvartfinalen mødtes med England, hvor franskmændene sikrede sig en 1-2-sejr. De var dog heldige med at Harry Kane brændte sit andet straffespark i opgøret i 84. minut.

I semifinalen skulle Frankrig op imod Marokko, hvor de hentede en 2-0-sejr. De bragte sig foran allerede efter fem minutter ved Theo Hernandez. Efter få sekunder på banen, så scorede indskiftede Kolo Muani i det 79. minut.

Forventede startopstillinger

Argentina (4-3-3):

Martinez

Molina - Romero - Otamendi - Acuna

de Paul - Fernandez - Allister

di Maria - Messi - Alvarez

Frankrig (4-2-3-1):

Lloris

Koundé - Varane - Upamecano - T. Hernandez

Tchouameni - Rabiot

Dembélé - Griezmann - Mbappé

Giroud

Praktisk information

Stadion: Lusail Iconic Stadium (Lusail)

Spille-tidspunkt: Søndag den 18. december 16:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1, DR TV og TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar