Spilforslag: Kroatien vs Marokko

0

Kroatien vs MarokkoVM 2022's bronzekamp står mellem Kroatien og Marokko. Den bliver spillet lørdag klokken 16. Læs spilforslag til kampen her.

Oddsforslag 1: Kroatien vinder kampen

Odds: 2.45 hos Cashpoint

Kort analyse: Kroatien kommer til at bevise, hvorfor de for anden VM-slutrunde i træk har fortjent at være blandt de sidste hold i turneringen. Vi forventer, at Kroatien vil sætte sig på begivenhederne, men have svært ved at lukke 100 % af for Marokko. Derfor er vores bud en 2-1-sejr til Kroatien i den ordinære spilletid og dermed at kroaterne, med Luka Modric i front, tager bronzemedaljerne.

Oddsforslag 2: Over 2,5 mål

Odds: 1.88 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi forventer en start, hvor begge hold er lidt afventende, men derfra vil tempoet blive øget og der vil blive skruet op for den offensive fodbold. Derfor kan der sagtens falde et mål i første halvleg og to i anden. Vi tror på en 2-1-sejr til Kroatien som nævnt, og dermed også at begge hold kommer på måltavlen i den ordinære spilletid.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Kroatien vs Marokko

1 X 2
Cashpoint 2.35 3.45 3.08

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Kroatien: Kroatien sluttede på andenpladsen i gruppe F i gruppespillet. De spillede uafgjort 0-0 mod Marokko i deres første VM-opgør. Herefter sejrede de 4-1 over Canada, mens de spillede uafgjort 0-0 mod Belgien. I ottendedelsfinalen skulle de tørne sammen med Japan.

Efter 1-1 i den ordinære spilletid, så skulle holdene ud i forlænget spilletid og derefter straffesparkskonkurrence. Her trak Kroatien det længste strå. Japan missede tre spark, mens Kroatien kun brændte et enkelt.

I kvartfinalen mødtes Kroatien med Brasilien. Holdene spillede 0-0 i den ordinære spilletid. I forlænget spilletid fik først Neymar og siden hen Petkovic scoret. Derfor skulle de ud i en afgørende straffesparkskonkurrence. Her scorede Kroatien på fire ud af fire forsøg, mens Brasilien kun scorede på to ud af deres fire forsøg.

I semifinalen krydsede Kroatien klinger med Argentina, og det blev en uoverkommelig opgave for Luka Modric og co. De måtte erkende et nederlag på 3-0 til Lionel Messi og co., og dermed fik Kroatien ikke mulighed for at spille deres anden VM-finale i træk. I stedet skal de altså spille bronzekamp mod Marokko.

Marokko: Marokko vandt overraskende gruppe F. Det skete foran Kroatien, Belgien og Canada. Marokko startede ellers VM 2022 med at spille uafgjort 0-0 med Kroatien, men i anden gruppekamp besejrede de Belgien med 0-2, mens de i sidste opgør fulgte op med endnu en sejr, da de vandt 1-2 mod Canada.

I ottendedelsfinalen skulle mødtes de med Spanien, hvor holdene endte med at spille 0-0 i både den ordinære og forlængede spilletid. Derfor skulle de ud i straffesparkskonkurrence, hvor Marokko var det mest effektive hold og scorede på tre ud af fire forsøg, mens Spanien brændte alle deres tre forsøg.

I kvartfinalen skulle Marokko op imod Portugal, og her lykkedes de med at sikre sig en 1-0-sejr. Den enlige målscorer blev En-Nesyri, der nåede hele 88 centimeter op fra jorden, da han vandt en hovedstødsduel og fik sat bolden i netmaskerne.

I semifinalen var modstanderen de forsvarende verdensmestre, Frankrig, og de blev altså en for stor mundfuld. Frankrig vandt opgøret med 2-0. Dermed måtte Marokko sande at VM-finalebilletten var tabt.

Til gengæld skal de nu spille en historisk VM-bronzekamp mod Kroatien. Historisk, fordi et afrikansk landshold aldrig er nået så langt ved en VM-slutrunde.

Forventede startopstillinger

Kroatien (4-3-3):

Livakovic

Juranovic - Lovren - Gvardiol - Sosa

Modric - Brozovic - Kovacic

Majer - Petkovic - Vlasic

Marokko (4-3-3):

Bounou

Hakimi - Dari - Yamiq - Mazraoui

Ounahi - Amrabat - Ezzalzouli

Ziyech - En-Nesryri - Boufal

Praktisk information

Stadion: Khalifa International Stadium (Doha)

Spille-tidspunkt: Lørdag den 17. december 16:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar