Spilforslag: Polen vs Saudi-Arabien

0

Polen vs Saudi-ArabienPolen og Saudi-Arabien mødes i gruppe C's tidlige kamp lørdag, når de tørner sammen klokken 14:00. Læs spilforslag her.

Oddsforslag 1: Begge hold scorer (Ja)

Odds: 2.05 hos Cashpoint

Kort analyse: Begge mandskaber er opsatte på at vinde, og derfor forventer vi også at begge hold kommer på måltavlen. Saudi-Arabien beviste mod Argentina, at de ikke behøver mange muligheder for at slå til at score mål. Det billede forventer vi at se igen, mens Polen også som minimum får scoret et enkelt mål, må det forventes.

Oddsforslag 2: Uafgjort

Odds: 3.65 hos Cashpoint

Kort analyse: For Saudi-Arabien kan de være tilfredse med et uafgjort resultat mod Polen, hvilket kan bringe dem uhyre tæt på videre avancement i gruppen. Omvendt har Polen hårdt brug for en sejr for at øge deres chancer for at avancere. Men vi tvivler på at de har kvaliteterne til at score mere end et mål. Dermed kan et 1-1-resultat sagtens ske i dette opgør.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Polen vs Saudi-Arabien

1 X 2
Cashpoint 1.72 3.75 5.21

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Polen: Polen måtte nøjes med et for dem skuffende 0-0-resultat mod Mexico i deres første kamp i gruppe C. Dermed har de hårdt brug for en sejr, hvis de skal have en ærlig chance for videre avancement i turneringen.

Saudi-Arabien: Saudi-Arabien fik en drømmestart på VM 2022, da de leverede en gigantisk overraskelse ved at slå én af de store VM-favoritter Argentina med 2-1. De kom bagud efter ti minutter, men slog til med to scoringer i anden halvleg. Dermed er de fulde af selvtillid og fører pt. gruppe C.

Forventede startopstillinger

Polen (4-1-4-1):

Szczesny

Cash - Glik - Kiwior - Bereszynski

Krychowiak

Kaminski - Zielinski - Szymanski - Zalewski

Lewandowski

Saudi-Arabien (4-1-4-1):

Owais

Abdulhamid - Tambakti - Bulayhi - Burayk

Malki

Brikan - Abid - Kanno - Dawsari

Shehri

Praktisk information

Stadion: Education City Stadium (Al Rayyan)

Spille-tidspunkt: Lørdag den 26. november 14:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar