Spilforslag: Argentina vs Kroatien

0

Argentina vs KroatienDen første VM 2022-semifinalekamp bliver spillet mellem Argentina og Kroatien i aften klokken 20:00. Læs to spilforslag til dagens kamp her.

Oddsforslag 1: Lionel Messi scorer

Odds: 2.55 hos Cashpoint

Kort analyse: Argentina har set, at det er nødvendigt at møde Kroatien i et højt tempo fra starten af opgøret, hvis de vil bringe sig hurtigt foran og styre løjerne. Den chance glippede som bekendt for Brasilien. Og de færreste modstandere vil møde Kroatien i en straffesparkskonkurrence, hvor de har vist sig uhyre skarpe både ved denne og tidligere slutrunder.

Argentinas store profil Lionel Messi tager både straffespark og frispark for holdet. Derudover er han svær at holde tilbage for de fleste hold. Derfor tror vi også at Messi vil tage sagen i egen hånd og føre sit hold til sejr ved som minimum at score ét mål i opgøret.

Oddsforslag 2: Begge hold scorer (Ja)

Odds: 2.20 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi forventer som sagt, at Argentina vil dominere kampen. Men de får svært ved at holde Kroatien fra at score i den ordinære spilletid. Derfor regner vi med en argentinsk sejr på 2-1 eller 3-1.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Argentina vs Kroatien

1 X 2
Cashpoint 1.90 3.35 4.65

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Argentina: Argentina vandt gruppe C med seks point. De chok-startede ved at lide et overraskende 1-2-nederlag til Saudi-Arabien. Dernæst vandt de 2-0 over Mexico og til sidst 0-2 over Polen.

I ottendedelsfinalen krydsede de klinger med Danmarks overmænd, Australien. Her hentede argentinerne en smal 2-1-sejr på mål af først Messi i første halvleg og derefter Alvarez i anden halvleg.

I kvartfinalen mødte de Holland. Her blev kampen 2-2 efter ordinær spilletid. Efter en nulløs forlænget spilletid, så skulle holdene i straffesparkskonkurrence. Her vandt Argentina altså ved at score på fire ud af fem forsøg, mens Holland scorede på tre ud af deres fem forsøg.

Kroatien: Kroatien endte på andenpladsen i gruppe F i gruppespillet. De spillede 0-0 mod Marokko i deres første VM-opgør. Herefter sejrede de 4-1 over Canada, mens de spillede 0-0 mod Belgien. I ottendedelsfinalen skulle de krydse klinger med Japan.

Efter 1-1 i den ordinære spilletid, så skulle holdene ud i forlænget spilletid og derefter straffesparkskonkurrence. Her trak Kroatien det længste strå. Japan brændte tre spark, mens Kroatien kun brændte et enkelt.

I kvartfinalen mødtes Kroatien med Brasilien. Holdene spillede 0-0 i den ordinære spilletid. I forlænget spilletid fik først Neymar og siden hen Petkovic scoret. Derfor skulle de i straffesparkskonkurrence. Her scorede Kroatien på fire ud af fire forsøg, mens Brasilien kun scorede på to ud af deres fire forsøg.

Forventede startopstillinger

Argentina (4-3-3):

Martinez

Molina - Romero - Otamendi - Tagliafico

de Paul - Fernandez - Allister

di Maria - Messi - Alvarez

Kroatien (4-3-3):

Livakovic

Juranovic - Lovren - Gvardiol - Sosa

Modric - Brozovic - Kovacic

Pasalic - Petkovic - Perisic

Praktisk information

Stadion: Lusail Iconic Stadium (Lusail)

Spille-tidspunkt: Tirsdag den 13. december 20:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar