Spilforslag: Frankrig vs Danmark

0

Frankrig vs DanmarkFrankrig og Danmark tørner sammen lørdag aften klokken 17:00 i gruppe D. Læs to spilforslag til kampen her.

Oddsforslag 1: Begge hold scorer (Ja)

Odds: 2.04 hos Cashpoint

Kort analyse: Danmark har et godt tag på Frankrig, og med franskmændenes mange skader, så får danskerne sandsynligvis aldrig en bedre mulighed for at hente en sejr mod Frankrig ved et VM i nyere tid. Vi tror derfor at begge hold scorer. Om det ender med en overraskende dansk sejr er mindre sikkert, måske danskerne får spillet en uafgjort hjem.

Oddsforslag 2: Kylian Mbappé scorer

Odds: 2.33 hos Cashpoint

Kort analyse: Kylian Mbappé er i de seneste to Nations League-kampe mellem landene kommet frem til et hav af chancer uden at score. Men ved et VM burde han være ekstra opsat, og hans hurtighed kommer igen til at skabe udfordringer for det danske forsvar. Vi tror, at Mbappé kommer på måltavlen lørdag, ligesom han senest gjorde mod Australien en enkelt gang.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Frankrig vs Danmark

1 X 2
Cashpoint 1.79 3.70 4.74

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Frankrig: Frankrig kom fra land i overbevisende stil, da de besejrede Australien med 4-1 i deres første kamp i gruppe D. Den eneste dårlige nyhed for franskmændene var at Lucas Hernandez blev skadet. Han erstattes sandsynligvis af sin bror Theo Hernandez til opgøret mod Danmark, ligesom han gjorde i kampen mod Australien.

Danmark: Danskerne var favoritter til opgøret mod Tunesien, men de endte med at spille 0-0. Andreas Cornelius kom til den største chance i kampen, da han ramte stolpen. Nu skal Danmark forsøge at hente tre point mod Frankrig, som de i Nations League senest har vundet to gange over Frankrig. Først 2-1 den 3. juni og dernæst 2-0 den 25. september.

Forventede startopstillinger

Frankrig (4-1-2-3):

Lloris

Koundé - Varane - Upamecano - T. Hernandez

Tchouameni

Griezmann - Rabiot

Dembélé - Giroud - Mbappé

Danmark (3-4-3):

Schmeichel

Kjær - Andersen - Christensen

Kristensen - Eriksen - Højbjerg - Mæhle

Skov Olsen - Cornelius - Lindstrøm

Praktisk information

Stadion: Stadium 974 (Doha)

Spille-tidspunkt: Lørdag den 26. november 17:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar