Spilforslag: Portugal vs Schweiz

0

Portugal vs SchweizPortugal og Schweiz mødes i den sidste ottendedelsfinale-kamp ved VM 2022 tirsdag klokken 20:00. Læs to spilforslag til kampen her.

Oddsforslag 1: Portugal-sejr (-1)

Odds: 3.30 hos Cashpoint

Kort analyse: Portugiserne har scoret minimum to mål i to ud af tre gruppekampe. Vi forventer, at Portugal som minimum vil score to mål, mens de ikke vil indkassere nogen.

Oddsforslag 2: Portugal vinder 2. halvleg

Odds: 2.14 hos Cashpoint

Kort analyse: Portugal har vundet 2. halvleg i to ud af deres tre gruppekampe. Med andre ord slår de typisk for alvor til i anden halvleg med scoringerne. Det forventer vi også, at de gør i aften, og dermed vinder de anden halvleg.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Portugal vs Schweiz

1 X 2
Cashpoint 1.88 3.50 4.50

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Portugal: Portugal vandt gruppe H, og skulle derfor møde Schweiz, som fik andenpladsen i gruppe G. Portugiserne vandt 3-2 over Ghana. Derefter besejrede de Uruguay med 2-0. Til sidst tabte de 2-1 til Sydkorea, hvor de dog allerede var sikre på videre avancement.

Portugals topscorer er Bruno Fernades, som står noteret for to mål og to assists. Cristiano Ronaldo står noteret for et mål og ingen assists.

Schweiz: Schweiz endte på andenpladsen foran Cameroun og Serbien. De startede slutrunden med at besejre Cameroun med 1-0. Derefter tabte de 1-0 til Brasilien. I den sidste gruppevandt vandt Schweiz med 2-3 over Serbien, og således snuppede de andenpladsen for næserne af Cameroun.

Schweiz' Breel Embolo står noteret for to scoringer, og dermed er han Schweiz's topscorer ved VM hidtil. Derudover har Xherdan Shaqiri og Remo Freuler scoret et mål hver.

Forventede startopstillinger

Portugal (4-3-1-2):

Costa

Cancelo - Pepe - Dias - Guerreiro

Silva - Carvalho - Neves

Fernades

Felix - Ronaldo

Schweiz (4-2-3-1):

Sommer

Widmer - Akanji - Elvedi - Rodriguez

Freuler - Xhaka

Shaqiri - Sow - Vargas

Embolo

Praktisk information

Stadion: Lusail Iconic Stadium (Lusail)

Spille-tidspunkt: Tirsdag den 6. december 20:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar