USA rasende over annulleret mål

0

USA fik noget kontroversielt underkendt et mål med fem minutter igen i kampen fredag mod Slovenien, hvilket amerikanerne nu raser over.

Den malisiske dommer Koman Coulibaly kom i unødvendig fokus, da han annullerede målet med fem minutter igen, efter Landon Donovan havde sparket et frispark ind i feltet, som en amerikaner fik i mål, men målet blev mærkværdigt nok annulleret, selvom man på tv-billederne ikke kunne se hvorfor.

”Jeg er ked af det. Jeg ved ikke, hvordan de stjal målet fra os. Jeg ved ikke, hvad der blev dømt for. Det er en skam, for jeg synes, at det var et fair mål. Jeg så en god afslutning og et godt mål. Han (Koman Coulibaly, red.) ville ikke fortælle os, hvad han dømte for,” udtaler Landon Donovan til BBC Sport.

Landstræner Bob Bradley er ligeledes uforstående overfor dommeren.

”Dette hold ved, hvordan man skal kæmpe i 90 minutter. Det er noget, det viser igen og igen. Det er vigtigt at forstå, at spillerne lægger mange følelser i sådan en kamp, og nu vil de gerne have et fair udfald,” lyder det fra Bradley.

USA var ved pausen bagud 0-2 mod Slovenien, men fik i anden halvleg udlignet til 2-2 og fik også scoret til 3-2, men det mål blev annulleret.

Skriv en kommentar