VM-dommer: Subkhiddin Mohd Salleh

0

VM-guide.dk går tæt på samtlige VM-dommere ved årets slutrunde. Den tredje dommer, som vi tegner et portræt af, er Subkhiddin Mohd Salleh, der er placeret i den asiatiske dommer-gruppe.

Fakta:

Fulde navn: Subkhiddin Mohd Salleh

Nationalitet: Malaysia

Født: 17-11-1966

Sideerhverv: Lærer

International siden: 2000

Subkhiddin Mohd Salleh, der kommer fra Malaysia, har i VM-sammenhæng dømt flere kvalifikationskampe. På cv’et har han to kampe fra den asiatiske kvalifikation til VM 2002, seks kampe fra kvalifikationen til VM 2006 og 11 fra kvalifikationen til sommerens VM-slutrunde i Sydafrika.

Ved de Olympiske Lege i 2004 dømte Salleh to gruppespilkampe. Det var opgørene mellem Mali og Mexico samt Serbien Montenegro og Australien. Han har derudover dømt to kampe ved AFC Asian Cup i 2004, hvor den ene var kvartfinalen mellem Japan og Jordan. Han har også dømt kvalifikationskampe til turneringen i 2007.  

I AFC Cup i 2006 blev det til en enkelt kamp for Subkhiddin Mohd Salleh. Det blev også til en enkelt kamp ved VM for klubhold i samme år, da han dømte semifinalen mellem Al-Ahly og Internacional.

Salleh har desuden været dommer under to U20-VM. Første gang i 2007, hvor han dømte tre kampe, og igen i 2009, hvor det blev til tre kampe for den malaysiske dommer.

I både 2008 og 2009 dømte Subkhiddin Mohd Salleh flere kampe ved AFC Champions League. Den største af disse kampe må være finalen i 2008, hvor Adelaide United mødte Gamba Osaka.

Skrevet af Pernille Nielsen

Skriv en kommentar