England storsejrede mod Malta trods startvanskeligheder

0

England var lang tid om at komme i gang i udekampen mod Malta. Det endte dog med en 4-0-sejr til englænderne. Harry Kane scorede to gange.

England var storfavoritter, da de her til aften skulle møde Malta på udebane. Det blev dog ikke lige så nemt for de engelske stjerner, som de fleste havde forventet.

Trods 74 % boldbesiddelse efter de første 45 minutter måtte England højst overraskende gå til pause med 0-0.

Til gengæld skulle englænderne kun bruge otte minutter af anden halvleg, før de fik den forløsende 1-0-scoring. Efter klumpspil i det maltesiske felt fandt Dele Alli sin Tottenham-holdkammerat Harry Kane, der sikkert scorede.

Det så længe ud til, at opgøret ville ende med en spinkel 1-0-sejr til England, men i slutminutterne satte de tingene på plads.

Fire minutter før tid gjorde Ryan Bertrand det til 2-0, og i overtiden lukkede og slukkede Danny Welbeck og Harry Kane med scoringer til hhv. 3-0 og 4-0.

4-0 blev også kampens resultat i en kamp, hvor englænderne var lang tid om at få afgjort paragraferne.

I gruppe F mødtes Slovakiet og Slovenien også her til aften, og her var det de slovakiske værter, der trak det længste strå, da Adam Nemec ti minutter før tid scorede opgørets eneste mål.

Samtidig pligtsejrede Skotland med 3-0 ude over Litauen efter scoringer af Stuart Armstrong, Andrew Robertson og James McArthur.

Resultaterne betyder, at England topper gruppen med 17 point, mens Slovakiet er lige i hælene med 15 styks. Til gengæld ser det vanskeligt ud for Slovenien og Skotland, der begge har 11 point.

 

Skriv en kommentar