Optakt: England – Panama

0

England kan med en sejr over Panama booke billetten til ottendedelsfinalerne. Parterne mødes søndag klokken 14:00. Læs VM-guide.dk’s optakt til kampen her.

Optakt til England vs Panama

Englænderne skal bygge videre på deres sejr fra den første kamp mod Tunesien, selvom det ikke var uden problemer at sejren kom i hus. Panama skal omvendt forsøge at revanchere deres 3-0-nederlag til Belgien.

Fokus på holdene:

England:

England kom planmæssigt fra start i gruppe G, selvom det holdt hårdt imod Tunesien. Først i overtiden lykkedes det således for Tottenhams Harry Kane at sikre England sejren på 2-1.

I første halvleg imponerede englænderne stort, hvor de skabte chancer på samlebånd. Til gengæld spillede de rigtig skidt i anden halvleg, hvor de ret beset ikke skabte noget som helst, før Kane dukkede op i overtiden.

Nu venter Panama, hvor en sejr til England vil betyde, at de allerede efter to kampe er videre til ottendedelsfinalerne. Og englænderne bør kunne slå VM-debutanterne fra Mellemamerika.

Der er nemlig rigtig meget kvalitet i den engelske trup, og det vil være skidt, hvis det endnu engang er Kane, der skal redde dem i overtiden

Panama:

Selvom Panama tabte deres første VM-kamp nogensinde med 3-0, måtte det være svært for dem at være utilfredse.

De spillede imod et belgisk hold, som mange har udråbt som VM-outsidere – og som bekendt lykkedes det for mellemamerikanerne at gå til pause med 0-0 i bagagen.

Nu gælder det så et opgør imod England, hvor der heller ikke er mange, som forventer, at Panama kan tage point, hvilket også vil overraske VM-guide.dk.

Offensivt mangler der kvalitet til at kunne spille sig igennem den engelske defensiv, og i den modsatte ende vil det blive rigtig svært at holde englænderne fra store chancer.

Fakta:

- England og Panama har aldrig mødt hinanden før.

- England er uden nederlag i over et år. Sidste gang, hvor englænderne tabte, var den 13. juni 2017, hvor det blev til et 3-2-nederlag i en venskabskamp imod Frankrig.

- Panama har kun vundet en af deres seneste otte landskampe.

Seneste nyt:

England:

Englands assistenttræner Steve Holland kom til den engelske træning til at vise et papir, hvor der angiveligt stod den startopstilling, som England vil benytte imod Panama.

Hvis denne opstilling holder stik, vil Marcus Rashford blandt andet afløse Raheem Sterling i start-11’eren.

Panama:

Forsvarsspilleren Romas Torres fik et slag imod Belgien, men det forventes, at han er klar til at spille fra start i morgen imod England.

Hold øje med:

Harry Kane (Tyskland):

Harry Kane scorede som bekendt to mål i Englands åbningskamp imod Tunesien, og igen i morgen imod Panama vil der helt sikkert komme chancer til den giftige skarpretter.

Op til VM-slutrunden i Rusland har Kane fået anførerbindet for England, så der er ingen tvivl om, at landstræner Gareth Southgate forventer sig meget af Tottenham-angriberen.

Roman Torres (Panama):

Den 32-årige stopper Roman Torres får formentlig en rigtig travl eftermiddag imod England i morgen. Torres er en af dem, der skal forsøge at holde Kane nede, hvilket i sig selv ikke er nogen nem opgave.

Torres har dog med over 100 landskampe for Panama rutinen i orden, og måske kan han være med til at overraske mod de engelske favoritter.

Forventede startopstillinger:

England:

Pickford

Walker – Stones – Maguire

Trippier – Loftus-Cheek – Henderson – Lingard – Young

Rashford – Kane

Panama:

Penedo

Murillo – Torres – Escobar – Davis

Barcenas – Cooper – Gomez – Godoy – Rodriguez

Perez

Praktisk information:

Stadion: Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod.

Spille-tidspunkt: 24. juni, klokken 14:00. | Se hele kampprogrammet her.

Vises på: DR 1. | Se hele TV-programmet her.

Skriv en kommentar