Holland fik oprejsning mod Bulgarien

0

Holland vandt sikkert 3-1 over Bulgarien og overtager dermed tredjepladsen i gruppe A. Sverige slog samtidig Hviderusland 4-0.

Efter Hollands 4-0-nederlag til Frankrig skulle de orangeklædte tilbage på sejrssporet i dagens vigtige opgør i gruppe A mod Bulgarien.

Værterne fra Holland startede stærkt og bragte sig allerede i front i det syvende minut. Efter gode hollandske kombinationer endte bolden for fødderne af Davy Pröpper, som nemt kunne gøre det til 1-0.

Trods den fine start fra Holland var bulgarerne yderst tæt på at udlignet ti minutter senere, da Georgi Kostadinov headede bolden på den ene opstander.

Ellers så man ikke meget til Bulgarien i første halvleg. Og da hollænderne - trods ca. 70 % boldbesiddelse - heller ikke formåede at skabe de helt åbne chancer, var stillingen 1-0 til favoritterne ved pausen.

Holland fortsatte med at dominere i anden halvleg, men vi skulle 20 minutter hen, før overtaget gav pote.

Fine kombinationer - ligesom ved 1-0-målet - gjorde, at Daley Blind blev spillet fri i venstresiden. Han fandt prompte Arjen Robben, der kom stormende ind i det lille felt, og han kunne prikke bolden i nettet til 2-0.

Det tog dog ikke mere end to minutter, før gæsterne havde bragt spænding i opgøret igen. Et frispark til Bulgarien blev slået ind i panden på Georgi Kostadinov, der nemt kunne reducere til 2-1.

Spændingen varede imidlertid ikke lang tid. Ti minutter før tid fandt Quincy Promes nemlig Pröpper, der for anden gang i kampen stod det helt rigtige sted og headede bolden i kassen. 3-1 til Holland.

Så var kampen afgjort, og det hele sluttede med en 3-1-sejr til hollænderne, hvilket der ikke kunne indvendes noget imod.

Resultatet betyder, at Holland og Bulgarien bytter plads i gruppe A. Hollænderne har dog stadig tre point op til Sverige, der i sikker stil slog Hviderusland her til aften med 4-0.

 

Skriv en kommentar