Bendtner: Jeg er klar til VM

0

Nicklas Bendtner understreger nu, at han bliver klar til VM-slutrunden i Sydafrika til sommer. Danskeren har været hårdt plaget af lyskeproblemer.

Den danske Arsenal-angriber, Nicklas Bendtner, har døjet med smerter i lysken på det seneste, men hans problemer formindskes dag for dag. Derfor er han klar til VM, fastslår han.

"Jeg er VM-klar. Det er blevet bedre, og det bliver i øjeblikket bedre dag for dag. På grund af det tætte program med kampe weekend-midtuge-weekend nåede jeg aldrig at komme på 100 procent efter min skadespause. Jeg havde smerter næsten hele tiden, og det hæmmede mig i både driblinger, skarpe vendinger og skud," fortæller Nicklas Bendtner til B.T., og han fortsætter:

"Siden vi røg ud af Champions League mod Barcelona, har der været flere hviledage, og det kan mærkes. Jeg er stadig meget øm i lysken efter en kamp, men det er blevet klart bedre bare i den seneste uges tid. Jeg følte simpelthen, at jeg var nødt til at spille igennem smerterne, for der var så mange vigtige kampe, og på grund af skader havde Arsenal jo ikke andre."

"Når man spiller kamp, så bider man bare tænderne sammen og kører på, selv om det gør ondt, men det er heldigt for mig, at vi ikke har midtuge-kampe lige nu, for det kunne min lyske ikke holde til i længden, og så kunne det være gået ud over VM."

Danmarks første møde i VM-slutrunden bliver mod Holland, og kampen spilles den 14. juni.

Skriv en kommentar