Bendtner: Jeg har aldrig tvivlet

0

Nicklas Bendtner, der kom ind fra bænken og scorede til 5-1 i aftenens playoff-kamp mod Irland, var aldrig i tvivl om, at Danmark ville komme med til VM.

Det har set vanskeligt ud. Meget vanskeligt endda.

Efter en point- og spillemæssig skidt start på VM-kvalifikationen var der ikke meget, som før de sidste fire VM-kvalkampe tydede på, at Danmark skulle kvalificere sig til næste års VM-slutrunde i Rusland.

Men en imponerende slutspurt, hvor det blev til ti ud af 12 mulige point, kulminerede her til aften, hvor Irland på eget græs blev slagtet af Danmark, som sejrede med 5-1 og dermed bookede VM-billetten.

Trods den noget snørklede vej til VM 2018 tvivlede Nicklas Bendtner, som tegnede sig for dagens sidste danske scoring, aldrig på, at Danmark ville blive VM-klar.

"Det var jo helt perfekt. Jeg må være helt ærlig at sige, jeg ikke på noget tidspunkt havde tvivlet på, vi ville tage sejren i dag. Det lyder måske en smule arrogant, men der er så meget kvalitet i holdet. Der er den der magiske følelse, man sjældent oplever," udtalte Bendtner umiddelbart efter slutfløjtet til Kanal 5.

Bendtner var - ikke overraskende - også ganske imponeret over sin landsholdskammerat Christian Eriksen, der var yderst kampafgørende med tre kanonkasser.

"Vi kan ikke se bort fra, at Christian (Eriksen, red.) laver en hjernedød præstation og spiller sin nok bedste landskamp efter min mening," konstaterede Bendtner.

Bendtners straffesparksscoring var det første mål i landsholdsregi for Rosenborg-angriberen siden d. 25. marts 2015, hvor han lavede hattrick i en venskabskamp mod USA.

Skriv en kommentar