Benzema sænkede Honduras

0

Karim Benzema var indblandet i alle Frankrigs scoringer, da Les Bleus her til aften sikkert slog Honduras med 3-0. 

Ikke mange levner Honduras de store chancer i gruppe E, som indeholder Schweiz, Ecuador og aftenens modstander fra Frankrig.

Franskmændene havde efter en miserabel VM-slutrunde for fire år siden meget at revanchere, hvilket altså skulle gå udover de undertippede honduranere.

Et kvarter skulle Frankrig bruge på at skabe den første store chance. Et frispark endte hos Blaise Matuidi, der trykkede af. Men Noel Valladares i Honduras’ mål fik bolden skubbet op på overliggeren. Stadig 0-0.

Få minutter senere var Frankrig uheldige igen, da Antoine Griezmann steg til vejrs og headede bolden på overliggeren for anden gang.

Derefter gik Frankrigs spil i stå. Favoritterne havde svært at tilspille sig de store chancer, men umiddelbart før pausen kom Les Bleus alligevel i front.

Wilson Palacios lavede et klodset straffespark og modtog samtidig sit andet gule kort, som betød, at han måtte tidligt i bad. Straffesparket satte Karim Benzema sikkert i kassen til fransk pauseføring.

Kort inde i anden halvleg indtraf kampens mest dramatiske episode, da Benzema blev spillet fri i feltet. Real Madrid-angriberen first-timede bolden på stolpen, hvorefter Honduras’ keeper, Valladares, fumlede med bolden omkring målstregen.

Der var forvirring om hvorvidt, der var mål, men den nye målteknologi viste, at bolden akkurat havde været inde over stregen, hvorfor målet blev godkendt. 2-0 til Frankrig, som var i fuld kontrol.

Midtvejs i anden halvleg kom Honduras frem til deres første chance i kampen, da indskiftede Boniek Garcia efter et kontraangreb testede, om Hugo Lloris var vågen i Frankrig-målet.

20 minutter før tid bankede Benzema den sidste spænding ud af opgøret, da  han garnede til 3-0. Bolden havnede efter lidt tilfældigheder ved Benzema, der ikke svigtede.

Resten af kampen forløb uden de store højdepunkter. Frankrig var tydeligvis tilfredse med føringen, og Honduras formåede ikke at nærme sig franskmændenes mål.

Derfor fik Frankrig, med Benzema i spidsen, en perfekt start på VM-slutrunden med sejren på 3-0. Næste opgave for Frankrig er et møde mod Schweiz, der også vandt tidligere i dag. Samme dag skal Honduras dyste mod Ecuador.

Skriv en kommentar