Berendt: Ingen virus-epidemi på landsholdet

0

Danmarks landstræner Morten Olsen gennemførte dagens træning, på trods af, at han stadig havde noget sygdom i kroppen. DBU's informationschef Lars Berendt afviser dog, at landsholdet har en decideret influenza-epidemi.

Ved de seneste to VM-landsholdstræninger har assistenttræner, Peter Bonde, haft ansvaret, eftersom landstræner Morten Olsen har ligget syg med feber.

Tidligere i dag var Olsen endelig tilbage på træningsbanen, selvom han endnu ikke var helt rask.

"Morten Olsen er oppe i dag, men han er stadig ikke helt rask. Derfor deltager han ikke i presseseancen, men kun i træningen, så han ikke smitter nogle af vi andre," forklarede DBU's kommunikationschef, Lars Berendt, ifølge JydskeVestkysten, tidligere på dagen.

Samtidig kunne Lars Berendt afkræfte, at landsholdet er ramt af en decideret influenza-epidemi.

"Jeg kan understrege, at der ikke er tale om nogen epidemi, så der er ikke grund til at udskrige det til mere. Vi går sammen, vi spiser sammen, vi kører i bus sammen, det eneste vi ikke laver er at sove sammen, så indimellem er der nogen, der går og giver nogle bakterier videre til andre. Værre er det altså ikke," forklarede Berendt til sporten.dk og uddybede:

"Det tog i hvert fald en uge før jeg følte mig frisk igen. Men jeg er heller ikke i så god stand, som de andre," fortalte Berendt, der også selv har været ramt af sygdom.

Skriv en kommentar