Danske VM-billetter er forsvundet

0

FIFA har i øjeblikket problemer med deres billet-system, idet de fleste danskere har oplevet, at få afslag, på trods af, at der kun er solgt 659 billetter til kampen mod Holland.

De danske fodboldfans skulle være sikret 9.000 billetter til det store VM-brag mod Holland i Sydafrika, men der er øjensynligt problemer med FIFA's billetsystem.

Det store problem er, at man får afslag, hvis man forsøger at købe en billet gennem FIFA, hvilket er en klar fejl, eftersom der kun er solgt 659 billetter til kampen indtil videre.

"Måske er der en teknisk eller logisk forklaring, men den har vi ikke fået," fortæller DBU's kommunikationschef, Lars Berendt.

Da deltagerlandene sidst var samlet i en VM-workshop i værtslandet, efterlyste Berendt forgæves information omkring, hvad problemet var.

Samtidig beklager Lars Berendt, at DBU ikke har haft mulighed for at oprette deres eget system, fordi FIFA har insisteret på, at de ville centralisere alle bestillinger i eget regi.

"Hvis det var os, der skulle have lavet systemet, havde vi ikke valgt den løsningsmodel, som FIFA har," siger Berendt til avisen.

Berendt opfordrer alle danskere, som har problemer med FIFA's billetsystem, til at kontakte DBU's kontaktpersoner eller at henvende sig direkte til FIFA for at få hjælp.

Skriv en kommentar