Berørt og optimistisk Neymar sender videohilsen

0

Berørt og optimistisk Neymar sender videohilsenNeymar er ude af VM 2014, men alligevel er stjernespilleren optimistisk i forhold til Brasiliens muligheder for at vinde.

Neymar blev skadet i fredagens opgør mod Colombia. Da der manglede fire minutter af kampen, blev han tacklet hårdt i ryggen af Colombias Juan Zuniga.

Det har efterfølgende vist sig, at han har fået et brud på en ryghvirvel. Derfor er han ude af VM.

Neymar har nu udgivet en videohilsen til de mange brasilianske fans, hvor han, tydeligt berørt, giver udtryk for, at holdet har en chance for at vinde VM 2014.

"De tog drømmen om at spille en VM-finale fra mig, men drømmen om at vinde verdensmesterskabet er fortsat intakt. Der er endnu to kampe tilbage, og jeg er overbevist om, at mine holdkammerater vil gøre alt for, at det går i opfyldelse," fortæller Neymar blandt andet i videoen.

Se hele videoen her:

Se en engelsk oversat version af videoen her:

Den brasilianske legende, Pelé, har også givet udtryk for sin medfølelse for Neymar.

"Det gør ondt i mit hjerte at vide, at han (Neymar, red.) ikke kan hjælpe Brasilien med at vinde VM-trofæet. Jeg blev også skadet i 1962 ved VM i Chile, hvor jeg var ude i resten af turneringen. Men gud hjalp Brasilien med at vinde VM, og jeg håber, at det samme bliver tilfældet ved dette VM," skrev Pelé på sin officielle Twitter-profil.

Brasiliens næste opgave er semifinalen mod Tyskland den 8. juli.

Skriv en kommentar