Landsholdslæge: Neymar er med garanti færdig ved VM

0

Berørt og optimistisk Neymar sender videohilsenBrasiliens landsholdslæge Jose Luiz Runco fastslår, at Neymar ikke har nogen mulighed for at deltage i en eventuel finale. Han vil risikere, at sætte sin karriere på spil, hvis han trodser skaden, fortæller lægen.

Søndag aften skrev flere medier, at Brasilien store stjerne, Neymar, seriøst overvejede, at deltage i en eventuel finale, uanset om det krævede flere indsprøjtninger.

Men Brasiliens landsholdslæge Jose Luiz Runco fastslår, at det ikke kommer til at ske. Den 22-årige stjerne er færdig ved dette VM.

"Der er ikke nogen mulighed for, at han kan spille VM-finalen (hvis Brasilien avancerer, red.). Han kan fortsat være en del af holdet, ja, men der er ikke nogen chance for at han kan komme på banen. Under ingen omstændigheder," fortæller Jose Luiz Runco i en seriøs tone til TV Globo, og han uddyber:

"Vi vil ikke skabe en illusion om noget, der ikke eksisterer. Vi har ikke noget valg. Neymar er skadet og har brug for restitution. Det kan skade hans restitution i alvorlig grad, hvis han alligevel spiller. Det ville være at gamble med hans karriere."

Dermed står det fast, at 22-årige Neymar ikke kommer i aktion mere ved dette VM.

Se også videoen: Berørt og optimistisk Neymar sender videohilsen

Skriv en kommentar