Championship-spiller sparkede Australien til VM med hattrick

0

Australien er klar til VM 2018 efter 3-1 hjemme mod Honduras. Aston Villas Mile Jedinak stod for alle værternes scoringer.

Australien og Honduras tørnede kl. 10:00 dansk tid sammen i Sydney til de to nationers returkamp i VM-playoffen. Første kamp var sluttet 0-0, så spændingen var intakt før dagens opgør.

Eter en målløs første halvleg kom der gang i målene efter 54 minutter, da australierne fik frispark på kanten af feltet.

Det sparkede Mile Jedinak, og via en afretning fra en Honduras-spiller strøg bolden i mål - og så var værterne på VM-kurs.

Ca. 20 minutter før tid blev sejren og den australske VM-deltagelse endegyldigt sikret, da Honduras begik straffespark. Det omsatte Jedinak sikkert til 2-0 og blev derved dobbelt målscorer.

Aston Villa-spilleren var dog ikke færdig endnu. Således fik Australien fem minutter før tid tilkæmpet sig deres andet straffespark, og igen sparkede Jedinak bolden i kassen til 3-0.

Dybt inde i overtiden lykkedes det for Maynor Figueroa at reducere til 3-1, men tættere på kom gæsterne ikke.

Derfor sluttede det 3-1, hvilket sender Australien til VM i Rusland, mens Honduras for første gang siden 2006 ikke er at finde i det fine VM-selskab.

Skriv en kommentar