Chiellini: Suarez er straffet for hårdt

0

Luis Suarez' offer, italienske Giorgio Chiellini mener, at straffen til Uruguay-stjernen er for hård fra FIFA's side.

Italien led et 1-0-nederlag til Uruguay, men kampen vil ikke blive husket for det italienske nederlag, men derimod Luis Suarez' angreb på Giorgio Chiellini.

Uruguays stjernespiller valgte nemlig at bide Chiellini i skulderen.

FIFA var hårde og valgte prompte, at give Suarez fire måneders udelukkelse fra al fodbold, ni spilledages karantæne på Uruguays landshold samt en bøde på omkring 615.000 kroner.

Offeret for handlingen, Giorgio Chiellini, mener, at FIFA's straf er alt for hård.

"Jeg føler hverken glæde, revanchelyst eller vrede mod Suarez efter episoden, der skete på banen, og som nu er afsluttet for mig. Den eneste vrede og skuffelse, jeg føler, er på grund af resultatet," skriver Giorgio Chiellini på sin hjemmeside.

"Jeg føler med Luis og hans familie, for de skal gennem en svær periode. Jeg har altid accepteret dommene fra de kompetente disciplinære instanser, men jeg anser straffen her som for hård."

"Jeg håber, at han i det mindste får lov til at tæt på sine holdkammerater under kampene, for en straf som denne er virkelig ødelæggende for en spiller."

De fire måneders udelukkelse betyder, at Suarez ikke må befinde sig på et fodboldstadion eller en træningsbane i hele verden gennem denne periode.

Skriv en kommentar