Luis Suarez: Undskyld, Chiellini

0

Uruguays hovedperson i medierne, Luis Suarez, var mandag aften ude og undskylde over for Italiens Giorgio Chiellini og hele fodboldverdenen generelt.

Luis Suarez' navn har væres på alles læber i fodboldverdenen i de sidste dage, efter episoden, hvor han bed Italiens Giorgio Chiellini under Uruguays kamp mod Italien.

Mandag aften tog Suarez så endelig bladet fra munden, og kom med en officiel undskyldning.

"Efter flere dage hjemme med min familie har jeg haft muligheden for at falde til ro og reflektere over det, der skete under Italien-Uruguay-kampen 24. juni 2014," skriver Suarez på sin Twitter-profil og fortsætter:

"Uafhængigt af resultatet af de modstridende erklæringer, der er kommet frem i de sidste par dage – som alle har været uden intentionerne om at fjerne fokus fra mit landsholds gode præstationer – er sandheden, at min kollega Giorgio Chiellini led det fysiske resultat af et bid i kollisionen med mig. For dette: Jeg angrer dybt det, der er sket. Jeg undskylder over for Giorgio Chiellini og hele fodboldfamilien. Jeg lover offentligheden, at det aldrig vil ske igen."

Luis Suarez' straf fra FIFA lød på: Ni spilledages karantæne på Uruguays landshold, fire måneders udelukkelse fra al fodbold de næste fire måneder samt en bøde på 615.000 kroner.

Se det officielle tweet fra Luis Suarez her:

Skriv en kommentar