Uruguay: Reglerne bør væres ens

0

Præsidenten for Uruguays fodboldforbund, Wilmar Valdez, mener, at Luis Suarez' straf er ude af proportioner.

Luis Suarez blev torsdag eftermiddag straffet historisk hårdt af FIFA. Straffen lød på fire måneders udelukkelse fra al fodboldaktivitet, ni kampes karantæne for Uruguay samt en bøde på omkring 615.000 kroner.

Præsidenten for Uruguays fodboldforbund, Wilmar Valdez, er langt fra imponeret over FIFA's arbejde i sagen.

"Han har uden tvivl forbundets og Uruguays fulde opbakning. Vi kigger på sagen med advokaten, og vi overvejer vores strategi," forklarer Wilmar Valdez til Sky Sports og fortsætter:

"Situationen er omstridt. Det står ikke fuldstændig klart, og der er ikke endegyldige beviser, der gør, at vi kan sige, at denne type sanktion kan anvendes. Vi snakker ni kampe, fire måneder og en bøde. Det virker for mig som en fuldstændig overdreven og voldsom sanktion."

"Det, vi fundamentalt set beder Sepp Blatter om, er garantier for, at FIFA som fodboldens globale organisation, gør alt for at sikre, at reglerne er klare og ens for alle. Vi siger ikke, at nogen er ude efter Uruguay eller Suarez. Vi er ikke imod sanktioner for opførsel, der virkelig er uden for reglerne. Det, vi vil have, er, at reglerne er ens for alle."

Skriv en kommentar