Chile vandt smalt trods velsmurt offensiv

0

Chiles offensive motor var velsmurt denne eftermiddag, hvor de mødte Honduras. Chilenerne kom frem til mange muligheder, men måtte nøjes med en 1-0-sejr.

Chile viste ingen nåde i deres første VM-kamp mod Honduras, hvor parterne åbnede VM's gruppe H.

Chilenerne havde igennem det meste af kampen overtaget, og især deres offensive motor virkede skræmmende, når den endelig kom i gang.

Alexis Sanchez var kampens helt store oplevelse på kanten, hvor han både udfordrede, samt lavede finurlige finter og spilninger til sine medspillere.

Den første halvdel af halvlegen var dog en smule usammenhængende i spillet, men med 12 minutter tilbage af halvlegen, fik Chile endelig hul på bylden.

Mauricio Isla fik revet sig fri på højrekanten, og fik sendt bolden ind i feltet, hvor Jean Beausejour vandt en hård duel, hvorefter han fik bolden indover stregen til 1-0.

Kort inde i anden halvleg, blev Honduras' Edgar Alvarez nedlagt i det lille felt, men kampens dommer Eddy Maillet, mente ikke, at straffesparket kunne dømmes.

Chile gik dog ikke tilbage på banen og spillede defensivt. Derimod jagtede de en udbygning af føringen. Ponce fik afsluttet tæt ved mål efter en dødbold, men Honduras-keeperen Valladares diskede op med en fantastisk redning i to omgange.

Honduras kom også til chancer sporadisk, og det lykkedes dem også at få bolden i netmaskerne. Der blev dog dømt offside i situationen, som også var korrekt.

Chilenerne spillede mere defensivt i det sidste kvarters tid, og dermed fik de sikret sig en vigtig 1-0-sejr.

Kampens spillere:

Honduras - Noel Valladares: Den 33-årige keeper, der til daglig spiller i Olimpia, diskede op med flere fantom-redninger i kampen, og dermed var han den store årsag til, at Chile ikke fik scoret mere end et mål.

Chile - Alexis Sanchez: Han var kampens helt store spiller. Sanchez var konstant en trussel, og han leverede mange flotte detaljer på højrekanten.

Skriv en kommentar