Claus Bo: Mål-kameraer bør indføres

0

Den danske FIFA-dommer Claus Bo Larsen så gerne, at der blev indført målkameraer i international topfodbold, efter at debatten kom på bordet ved VM.

I kampen mellem Tyskland og England, hvor Frank Lampards langsskudsforsøg tydeligvis sendte bolden ind over stregen, men ikke blev anerkendt, har fået pustet liv i debatten om målkameraer i international fodbold på højeste niveau.

"Det irriterer mig i den grad, at FIFA ikke indfører videokameraer eller indsætter en chip i bolden – i hvert fald i de største turneringer. Det er en katastrofe," mener Claus Bo Larsen ifølge Fyens Stiftstidende.

"Det var jo ikke engang, fordi Neuer (Tysklands målmand, red.) stod i vejen for linjedommerens udsyn, og det var heller ikke fordi det var få millimeter, bolden var inde; den var hele 30 cm inde jo," siger Claus Bo Larsen, og fortsætter:

"Jeg har haft stor respekt for [gårdagens dommer] Larrionda, og har også tidligere troet på, at det var ham, der skulle dømme VM-finalen – nu tror jeg, han er helt færdig ved dette VM."

Claus Bo Larsen har længe og er stadig tilhænger af målkameraer i international fodbold. Desværre går der nok lidt tid, før dette bliver en realitet.

Søndag fastslog FIFA's generalsekretær Jerome Valcke, at målkameraer i international topfodbold har lange udsigter.

Skrevet af Mikkel Hauerberg.

Skriv en kommentar