Claus Bo: Holland slap for fire røde kort

0

Den danske topdommer, Claus Bo Larsen, er ikke et sekund i tvivl om, at hele fem hollandske spillere skulle have været udvist i VM-finalen.

VM-finalen endte som bekendt 1-0 til Spanien over Holland efter forlænget spilletid, men ifølge den danske dommer, Claus Bo Larsen, der er den bedst rangerede i Danmark, skulle Holland været blevet præsenteret for hele fem røde kort af kampens dommer Howard Webb.

"Mark van Bommel skulle for det første have været vist ud, da han får gult kort. Han pløjer fuldstændig støttebenet ned bagfra og kunne have brækket benet på sin modstander, hvis han havde stået mere fast på benet," forklarer Claus Bo Larsen til Sporten.dk.

Hollænderne var efterfølgende utilfredse med, at de ikke havde fået de hjørnespark, som de var berettigede til, men Claus Bo Larsen mener, at Holland skal være glade for at Wesley Sneijder, Nigel De Jong, og Arjen Robben ikke blev udvist, da de alle burde have fået deres andet gule kort.

"Det er nok mere Spanien, der kunne være utilfredse. Hvis Arjen Robben havde scoret på en af sine store chancer, efter han burde være udvist for to gule kort, så havde spanierne nok ikke været så tilfreds med dommeren," fortsætter den danske topdommer og fastslår:

"Var det en almindelig Premier League-kamp, så havde flere af dem også fået de udvisninger."

Holland modtog i samtlige 120 minutter hele ni gule kort samt et enkelt rødt kort.

Se episoden, hvor Nigel De Jong slipper med et gult kort, efter at have stemplet Xabi Alonso direkte i brystet herunder:

Skriv en kommentar