Coentrao reddede uafgjort til Portugal

0

De portugisiske stjernespillere var tæt på et meget overraskende nederlag til Israel. Fabio Coentrao fik dog udlignet til 3-3 på kampens sidste chance.VM-trofæ

Det lignede kampen om andenpladsen, der skulle spilles i gruppe F i dag kl. 13:45, hvor Israel tog imod Portugal. Begge hold ligger efter fire kampe med syv point.

Portugiserne fik en drømmestart, da Bruno Alves efter kun to minutters spil bragte gæsterne på 1-0.

Men glæden varede dog kort for Portugal, for inden første halvleg var ovre, havde Israel højst overraskende bragt sig i front 2-1 til stor jubel for hjemmepublikummet.

Portugal, der kampen igennem havde stort overtag i boldbesidelsen, skulle dermed på jagt efter udligningen i anden halvleg. Men i stedet fortsatte Israel med at overraske.

Med 20 minutter igen af opgøret gjorde forsvarsspilleren Rami Gershon det nemlig til 3-1, og det lignede en afgørelse.

Men Portugal gav ikke op, og kun to minutter efter fik Helder Postiga reduceret til 3-2, hvilket med det samme bragte spændingen tilbage i kampen.

Det lignede dog en israelsk sejr, men to minutter inde i overtiden fik Real Madrids Fabio Coentrao udlignet efter et rigtigt kludemål, hvor Hugo Almeida i første omgang havde ramt overliggeren.

Derved sluttede det dramatiske opgør 3-3, og Portugal fik afværget katastrofen. Israel kan i stedet ærgre sig, da de med en sejr kunne have skabt et forspring på tre point til portugiserne.

 

Skriv en kommentar