Optakt: VM-kval, Europa – gruppe F

0

VM-guide.dk varmer – igen – op til aftenens VM-kvalkampe ved at kigge alle de ni europæiske kvalifikationsgrupper igennem. Fabio Coentrão

Optakt:

Ruslands kamp imod Nordirland blev aflyst i fredags, og da russerne samtidig sidder over i denne runde, kommer de et par kampe bagud. Det gør dog ikke det store, da Rusland stadig vil føre gruppe F uanset resultaterne i aften. Portugal smed som bekendt point igen i fredags mod Israel, på trods af at Ronaldo og co. var heldige med at få udlignet dybt inde i overtiden. Det afgjorte resultat betyder dog, at Portugal nu vil få mere end svært ved at nå førstepladsen i gruppe F. Derimod skal portugiserne satse på at ende som to’er i gruppen – foran Israel, som klart ligner farligste konkurrent. I aften skal Israel en tur til Nordirland (hvis den ikke bliver aflyst), mens Portugal er rejst til Azerbaijan.

Dagens kampe:

Nordirland – Israel

Hvis Israel vil med til VM, bør de slå Nordirland i aftenens kamp. Men der venter uden tvivl israelerne en rigtig svær kamp på en vanskelig bane. Israel er svage favoritter mod et norirsk hold, som ikke kommer med til VM uanset hvad.

Azerbaijan – Portugal

Portugiserne har vist store svaghedstegn i VM-kvalifikationen hidtil, og der er ikke råd til flere pointab. Azerbaijan-kampen skal vindes, hvis der skal være en minimal chance for at snuppe gruppens førsteplads. Portugal bør dog gå efter andenpladsen i gruppe F, og da man i øjeblikket står á point med Israel, er det kun en sejr, der tæller i aften. Portugal har dog langt hen af vejen et klassemandskab, og det vil være en katastrofe for den fodboldgale nation, hvis de igen i aften skuffer.

Skriv en kommentar