Costa Rica sikrede førstepladsen med uafgjort

0

Costa Rica snuppede førstepladsen i gruppe D, efter at de her til aften spillede 0-0 mod England i en chancefattig VM-kamp.

Costa Rica og England spillede her til aften deres sidste kamp i gruppe D. Costa Rica var de eneste, som havde noget på spil, mens englænderne allerede var ude.

Et point ville være nok for Costa Rica til at sikre sig førstepladsen i gruppen, og det var tydeligt fra kampens start, at målet var ikke at få nogle skader og samtidig sikre det vitale point.

England stillede op med reserverne fra starten, og selvom mange havde forventet, at de ville sprudle for at vise deres værd, så var det alligevel begrænset med offensive aktioner.

I første halvleg kom englænderne frem til fire målforsøg anført af Daniel Sturridge, men fælles for mulighederne var, at de manglede den sidste kvalitet.

Costa Ricas Joel Campbell havde også en fin afslutning i første halvleg, men den største chance tilfaldt Celso Borge kort før pausen, da han sendte et frisparksforsøg på overliggeren.

I anden halvleg overlod Costa Rica mere af spillet til England, og deres primære trussel fortsat Daniel Sturridge, men Liverpool-angriberen fandt aldrig vejen til netmaskerne.

Cristian Bolanos blev skiftet ind efter 60 minutter, og kort tid efter stod han bag Costa Ricas første mulighed i anden halvleg på et langskud, men Ben Foster var på plads i buret og snuppede skuddet.

Med et kvarter tilbage, kom Wayne Rooney på banen, og han stod bag et lob, som Keylor Navas dog snuppede i målet.

Kampen sluttede med 0-0 på resultat-tavlen, mens statistikken viste otte målforsøg til England og fire til Costa Rica.

Begge mandskaber havde tre skud på mål i begge ender, men ingen af skuddene endte altså i nettet.

0-0-resultatet sikrede Costa Rica det vitale ene point, som betyder, at de går videre som vinder af gruppe D. Samtidig går de altså ubesejret gennem gruppen.

De skal nu enten møde Elfenbenskysten, Grækenland eller Japan i 1/8-delsfinalen, mens de højst sandsynligt ikke kan møde Colombia, som lige nu indtager førstepladsen i gruppe C.

Holdene i gruppe C spiller alle sammen klokken 22:00 i aften.

Skriv en kommentar