Danmark mod Chile: Kvist bliver bænket, nye ideer prøves af

0

Modsat Danmark er Chile ikke kvalificeret til årets helt store begivenhed i Rusland.

Det betyder, at spillere fra store klubber som Manchester United og Bayern München ikke vil være at finde ved slutrunden.

Åge meget tilfreds med William Kvist

Kampen mod Chile bliver uden et af Åge Hareides første navne på holdkortets start-11'er. William Kvist var ikke en del af 'holdet' til træningen, som man vil kunne forvente starter inde.

I stedet bliver det med stor sandsynlighed Ajax-profilen Lasse Schöne, som skal danne midtbanen med Thomas Delaney og Christian Eriksen.

Yussuf Poulsen bliver erstattet af Andreas Cornelius. Det betyder formentlig, at Sisto og Jørgensen tager henholdsvis venstre og højre angrebssider.

Åge Hareide vil eksperimentere og det er ikke fordi Kvist ikke er førstevalg, men garderingen Schöne skal testes. Ligeledes skal der eksperimenteres i mere fysisk spil, hvor lange bolde skal spilles op på Andreas Cornelius og ligeledes med indlæg fra kanterne.

Grunden til at landstræneren vil eksperimenterne, skal findes i den kommende modstander til VM, Peru. De stiller sig gerne defensivt, og det handler derfor om, at finde alternativer til, at kunne dirke den defensive lås op.

Sanchez og Vidal er profilerne hos Chile

Chile tabte den sidste kval kamp til Brasilien med 3-0 og derfor er den tidligere Arsenal og nu Manchester United-stjerne Alixis Sanchez samt Arturo Vidal fra Bayern München ikke med ved årets VM. Til gengæld kan vi få glæde af dem når det danske landshold i tirsdagens testkamp får besøg af Chile i Aalborg.

Chile spillede seneste landskamp i lørdags mod Sverige, hvor begge profiler fik spilletid fra start.

Du kan følge opgøret på Kanal 5 med kick-off fra kl. 20.00.

Skriv en kommentar