David Neerup Mandel: Mit VM-drømmehold

1

VM-guide.dk har bedt en række kendte om at sammensætte deres All Star VM-drømmehold. David Neerup Mandel, kendt fra "Go' morgen P3", har stillet sit hold herunder.

Målmand:
Peter Schmeichel: Selvom han skulle have taget Rivaldos 3-2-scoring i 1998, er han stadig den måske bedste målmand nogensinde. Stor, blond og rødtudet. What's not to like. Det eneste, der kunne have gjort ham bedre, var hvis han havde syet sit eget fodboldtøj ligesom den mexikanske målmand Jorge Campos, men det er tilgivet Schmeichel.

Forsvaret:
Roberto Carlos: Offensiv lille satan, der sparkede som en gal hest, selvom han ikke ramte målet så tit som man kunne ønske sig. Men når han så gjorde, så skælvede jorden.

Fabio Cannavaro: Italiensk fodbold, der er kendt for deres gyldne defensiv, og her er Cannavaro en fantastisk ambassadør, og har sågar løftet VM-trofæet som
bevis. Så blev han også kåret som verdens bedste spiller, som den første forsvarsspiller nogensinde.

Franco Baresi: Igen en italiener, der var tudsegammel de sidste ti år af sin karriere. Han har printet sig ind på min nethinde som en italiensk forsvarslegende, uden at jeg helt kan sætte fingeren på hvorfor. Måske bare, fordi han var så fucking cool, og det er godt nok til mig.

Cafu: Manden spurtede op og ned ad sidelinien, 90 minutter i træk, selv da han kom op i årerne. En back efter min smag, der stort set har ligeså meget fokus på det offensive som på det defensive. Forrygende.

Midtbanen:
Luis Figo: Figo var pissegod. God dribler, god afslutter, god iscenesætter og god portugiser. I en verden fuld af nordmænd er det tiltrængt med en god portugiser!

Claude Makélélé: Real Madrid ødelagde det meste for sig selv ved at sælge Makélélé til Chelsea, og også på landsholdet fik han ryddet op, erobret og sat i gang på den defensive midtbane. Were you watching Christian Poulsen?

Zinedine Zidane: Ingen over, ingen ved siden af i den tid min bevidsthed har registreret. Han kunne alt med en bold, og førte sit hold frem til VM-trofæet. Han lavede også sin portion fejl, hvilket gør ham til et helt og elskværdigt menneske.

Michael Laudrup: Det var måske ikke ved VM og på landsholdet, at han fejrede sine største triumfer, men derfor er han stadig på top-20 over bedste spillere nogensinde, og mit danske hjerte skal også have noget at skulle have sagt. Jeg udfordrer alle til en aflevering/gentleman-konkurrence med Laudrup og de vil tabe. Stort!

Angrebet:
Jürgen Klinsmann: Manden har slugt sin egen tunge to gange, og scoret fremragende mål på stribe. Så er han tysker og hedder Jürgen. Så er der ikke mere at sige om det.

Ronaldo: Den rigtige Ronaldo vel at mærke. Fænomenet. Tykke Ronaldo. Han er en af de bedste angribere nogensinde, og har scoret otte gange i samme slutrunde, og flere end nogen anden sammenlagt. Flot.

Træneren:
Guus Hiddink: Han førte Sydkorea frem til semifinalen ved VM, og har tryllet med flere andre outsidere også. Det er sgu ret fedt, at han giver en oplevelser fra hold, man ikke havde regnet med. Jeg elsker en underhund, derfor sidder han på trænerbænken, selvom et all-star hold næppe er at betragte som en underhund. Måske er han også god med en overhund.

Se All Star VM-drømmeholdet i 4-4-2-formation:

1 kommentar

  1. Klinsmann er en skamplet på et ellers godt hold. Mage til skuespil-krukke… hvor er Messi og Maradona?

Skriv en kommentar