Duncan afløser skadet Bendtner

0

Morten Duncan Rasmussen er indkaldt som vikar for den småskadede Nicklas Bendtner ved landsholdets træning forud for kampen mod Senegal i næste uge.

Danmarks VM-spillere er for tiden samlet i Skagen, hvor de træner inden venskabskampen mod Senegal, der spilles i Aalborg i næste uge.

I dag fik truppen tilknyttet endnu en angriber, da Celtics Morten Duncan Rasmussen skal fungere som vikar for Nicklas Bendtner, der er småskadet.

Bendtner har problemer med lysken, men det er ikke alvorligt, fastslår landstræner Morten Olsen.

"Nicklas vil sagtens kunne spille kampe. Det er på nuværende tidspunkt alene et spørgsmål om, hvordan skaden påvirker ham til træningerne, og hvordan han efterfølgende reagerer, og dermed hvor meget han kan belastes til træningerne. Derfor er vi også nødt til at tænke langsigtet, og derfor doserer vi hans deltagelse i træningen på banen ned til fordel for en anden form for fysisk træning," fortæller Morten Olsen til DBU's hjemmeside.

"Vi vil ikke tage nogen chancer, og vi skal fungere til træningerne, og derfor har vi indkaldt Morten ”Duncan” Rasmussen," forklarer landstræneren om beslutningen.

Træningskampen mod Senegal finder sted i Aalborg torsdag aften.

Skriv en kommentar