FIFA-boss: Føler mig som handicappet

0

Foto: Shutterstock

FIFA's præsident Gianni Infantino fortæller på et pressemøde, at han ikke forstår den massive kritik af at VM afholdes i Qatar.

FIFA-præsidenten Gianni Infantino holdt i dag et pressemøde, hvor han forsøgte at tale den massive kritik af VM i Qatar ned.

"I dag føler jeg mig qatarer. I dag føler jeg mig araber. I dag føler jeg mig som afrikaner. I dag føler jeg mig homoseksuel. I dag føler jeg mig handicappet. I dag føler jeg mig migrantarbejder," fortalte han i sin åbningstale og uddybede:

"Jeg er selvfølgelig ikke qatarer. Jeg er ikke homoseksuel, og jeg er ikke en migrantarbejder, men jeg ved, hvordan det føles at blive drillet som en udlænding."

"Denne moralske og ensidige tilgang – det er bare hykleri."

"Jeg undrer mig over, hvorfor ingen anerkender de fremskridt, der har været i Qatar siden 2016."

"Jeg er selv søn af en migrantarbejder. Min far arbejdede virkelig hård – ikke i Qatar, men i Schweiz. Jeg kan sagtens huske, hvor migrantarbejderne i Schweiz boede, hvordan de levede og hvilke rettigheder, som de havde."

"Jeg behøver slet ikke at forsvare Qatar. De kan forsvare sig selv. Jeg forsvarer fodbold og uretfærdighed."

Infantino har tidligere udtalt, at folk skulle koncentere sig om fodbold i stedet for alt muligt andet under VM-slutrunden i Qatar.

Skriv en kommentar