Infantino: VM i Qatar bliver det bedste nogensinde

0

FIFA's præsident Gianni Infantino er sikker på, at VM-slutrunden i 2022, som skal afvikles i Qatar, bliver den bedste nogensinde.

I går var der præcis fire år til, at VM 2022 bliver sparket i gang.

Slutrunden skal afvikles i Qatar - og at den rige oliestat er blevet udnævnt som værtsnation for verdens største fodboldbegivenhed, har medført masser af kritik.

Samtidig har rygter om yderst kritisable forhold for de gæstearbejdere, som står for rejsningen af de mange stadions, ikke gjort situationen bedre for FIFA, som i 2010 tildelte Qatar værtskabet for VM-slutrunden.

Men FIFA-præsident Gianni Infantino forventer alligevel, at slutrunden, der for første gang nogensinde skal spilles i november og december, bliver det hidtil bedste VM.

"Det eneste, jeg kan sige til alle de mennesker i verden, som elsker fodbold, er, at de skal komme til Qatar. Kom til Mellemøsten i 2022 og nyd det bedste VM nogensinde," siger Infantino til FIFA's hjemmeside.

Infantino roser i samme moment Qatar, som ifølge ham har alle forudsætninger for at blive en god VM-vært.

"Det bliver et VM i et værtsland, der har al infrastruktur og alle muligheder klar til at byde hele verden velkommen til Qatar."

Mens det stadig ikke vides, om VM 2022 bliver med 32 eller 48 deltagende nationer, står det klart, at slutrunden afholdes fra den 21. november til den 18. december.

Skriv en kommentar