Grækenland pligtsejrede og snuppede andenpladsen i gruppe H

0

Grækenland vandt stensikkert 4-0 hjemme mod Gibraltar, hvilket betyder, at grækerne skal i playoff, mens Bosnien-Hercegovina slutter som treer i gruppe H.

Grækenland stod med alletiders mulighed for at snuppe andenpladen i gruppe H, som ville være lig med playoff-kampe i november.

Kravet var en sejr hjemme over upåagtede Gibraltar, der havde tabt alle ni hidtidige VM-kvalkampe. Alligevel skulle vi runde den halve time, før grækerne kom på playoff-kurs.

Et perfekt slået indlæg fra FCK's Zeca ramte panden på Vassilios Torosidis, som kraftfuldt headede favoritterne på 1-0, som også var stillingen ved pausen.

1-0 er som bekendt aldrig nogen sikker føring, så grækerne skulle forsøge at punktere kampen i anden halvleg. Og det lykkedes forholdsvist hurtigt.

Efter en times spil gjorde Konstantinos Mitroglou det nemlig til 2-0, og to minutter senere lukkede selv samme Mitroglou kampen med sin scoring til 3-0.

Et kvarter senere blev 3-0 til 4-0, da indskiftede Giannis Gianniotas efter fine græske kombinationer til sidst stod fri i Gibraltars fejl og headede bolden i netmaskerne.

Mere blev det ikke til, hvorfor Grækenland vandt 4-0 og er klar til playoff-runden. Til gengæld må Bosnien-Hercegovina, der slog Estland 2-1, nøjes med gruppe H's tredjeplads.

Skriv en kommentar