Hareide vil eksperimentere mod Chile

0

En række spillere vil i morgen mod Chile få chancen for at vise, at de har fortjent en plads i danske VM-trup, fortæller landstræner Åge Hareide.

I morgen aften spiller Danmark VM-testkamp mod Chile på Aalborg Portland Park.

Kampen er Åge Hareides sidste chance for at teste spillere, som er på vippen i forhold til den danske VM-trup. Måske derfor varsler den danske landstræner ændringer i startopstillingen.

Hareide vil nemlig i morgen i opgøret mod chilenerne give en række spillere chancen for at vise, at de har fortjent en plads i den danske VM-trup.

"Uanset hvem der spiller, skal vi vinde over Chile. De spillere, som skal spille, får chancen for at vise, at de vil med til VM. De skal komme med gejst og en stor indsats for at vinde. Spillerne siger selv, at vi ikke kan læne os tilbage og vinde. De vil se resultater og bedømme kampene ud fra det. Og det er meget fint. Der er forventninger til os, og vi har en forventning om, at vi skal levere," forklarer Hareide til BT.

"Vi kan ikke sige, at den her kamp ikke betyder noget, fordi vi skal prøve nogle spillere af. Hvis spillerne er gode nok, skal de med til VM, og det får de chancen for at bevise ude på banen mod Chile. I fodbold skal man levere, når man får muligheden, og det får de i morgen."

Mens Danmark altså er VM-klar, skal Chile ikke med til sommerens VM-slutrunde i Rusland.

Skriv en kommentar