Her er de nye talenter, du skal holde øje med til VM 2026

0

Hvert fjerde år er der VM i fodbold, og det går aldrig stille for sig. Det var heller ikke tilfældet i 2022, da det sidste VM blev afholdt i Qatar, og i en tæt og nervepirrende finale med Frankrig blev det Argentina med Messi i spidsen, der løb af med sejren.

Om tre år er det atter tid til endnu et VM, og denne gang skal det afholdes på en lidt ny måde, hvoraf kampene skal spilles i tre forskellige lande: USA, Canada og Mexico. Hele 48 lande skal spille med om titlen som verdens bedste. Der bliver også nok at se frem til i form af nye talenter på banen. Der er nemlig mange nye spillere, der får lov til at spille sammen med de helt store – og det er disse nye talenter, vi skal se lidt nærmere på her.

Enzo Fernandez, Argentina

VM skaber ofte meget aktivitet. Når der bliver spillet VM, så er betting som regel en ret populær ting at deltage i, og der er mange forskellige måder at spille på. Man kan for eksempel spille på de forskellige kampe og på, hvem man tror, der vinder, og man kan også spille på specifikke spillere. Og med disse nye stjernetalenter, der er på vej ud på grønsværen, så bliver det med garanti én af dem, man kommer til at sætte sine penge på.

Vi starter med sidste års vinderhold, nemlig Argentina. Her finder vi den unge midtbanespiller Enzo Fernandez. Han er en stjernespiller på vej op og har allerede bevist sit værd, da han havde sin gennembrudsdebut ved sidste års VM. Til daglig spiller den lynhurtige dynamo i Premier League for storklubben Chelsea.

Youssoufa Moukoko, Tyskland

Hvis vi vender blikket mod Tyskland, så finder vi den talentfulde Youssoufa Moukoko. Moukoko har erstattet den garvede angriber Miroslav Klose, der gik på pension tilbage i 2014 og fik sin debut sidste år i Qatar. Han spiller til daglig for Borrusia Dortmund, hvor han klarer sig virkelig godt, og hans resultater virker lovende. Forhåbentlig kommer vi til at se meget mere til ham i 2026, hvor han nok højst sandsynligt kommer til at få endnu mere spilletid end sidst.

Gio Reyna, USA

Sidst men bestemt ikke mindst skal vi se på USA. Landet har ikke altid haft det store held med sig i fodbold og ligger bestemt ikke i toppen. USA klarede sig dog overraskende godt i Qatar, og det er blevet spået, at det kommer til at gå ligeså godt, når det denne gang bliver holdt i deres egen baghave – eller i hvert fald en del af kampene.

Reyna spiller ligesom Moukoko også for Borussia Dortmund og har dermed sin gang i Bundesligaen. Herudover spiller han selvfølgelig også for det amerikanske landshold. Han er kun 20 år gammel, men spiller som en yderst rutineret midtbanespiller, og han skal nok kunne være med til at levere varen, når vi når til VM i 2026.

Der er selvfølgelig mange flere unge stjerner, som vi glæder os til at se på banen i 2026, og der er også mange af dem, der trods deres unge alder allerede er veletablerede navne i fodboldverdenen. Se bare på PSG-spilleren Kylian Mbappé, der allerede er en verdensstjerne, og på navne som blandt andre William Saliba, der spiller for Arsenal og Bukayo Saka, der også kan findes i opstillingen hos Arsenal og hos det engelske landshold.

Der er dermed nok at se frem til, når vi når til VM i USA, Mexico og Canada i 2026.

Skriv en kommentar