Kroatiske kommentarer efter VM-finalen

0

VM-guide.dk har her samlet en række kommentarer fra Kroatiens landshold, efter at de led et 4-2-nederlag til Frankrig i VM-finalen.

Landstræner Zlatko Dalic:

"Vi er triste og stolte på samme tid. Vi spillede godt, men straffesparket slog os ud af kurs, og det blev meget svært efter det," siger Dalic ifølge Sky Sports.

"Vi ønskede at vinde VM så meget, men sådan er fodbold. Franskmændene overraskede os ikke; vi lod to lette mål gå ind i form af et selvmål og et straffespark."

Anfører og midtbaneprofil, Luka Modric:

"Vi fortryder ingenting, for vi var det bedste hold i meget af kampen. Desværre fik de nogle dumme mål," siger Modric ifølge ESPN og uddyber:

"De kan fejre det, men vi kan også holde vores hoveder højt. Når følelserne har lagt sig, kommer vi til at analysere det mere."

"Jeg så ikke straffesparket, men Perisic fortalte mig, at det ikke var forsætligt. Det fortalte flere andre mig også. Ved det første mål skulle der ikke have været frispark, og det påvirker også én. Vi dominerede Frankrig, og så kommer der det her straffespark, og så må man igen kæmpe sig tilbage," siger Modric ifølge spanske AS og uddyber:

"Jeg mener, at vi fortjente mere i finalen, men sådan er fodbold. Vi kan være stolte, vi gav aldrig op. Vi forlader Rusland med vores hoveder højt. Vi var så tæt på, og det er ikke sjovt. Vi fortjente mere, men det er ikke altid det bedste hold, der vinder. Det er også en af grundene til, at fodbold er den bedste sport i verden, selvom det ikke er nemt, når man taber."

Modric blev kåret som VM's bedste spiller, til det siger han:

"Jeg er selvfølgelig glad for anerkendelsen, men jeg ville hellere have vundet VM. Sådan gik det så ikke. Som dagene går vil vi fejre vores bedrifter, som er meget store, men lige nu er følelsen bittersød. Vi er meget kede af det," siger Modric til spanske AS.

Midtbanespiller, Ivan Rakitic:

"Vi var det bedste hold i første halvleg. Vi angreb, men var uheldige i aften," siger han ifølge FIFA.com og tilføjer:

"De scorede fire mål på deres tre skud på mål. Men jeg vil gerne sige tillykke til Frankrig, for jeg synes, de fortjener det."

Skriv en kommentar