Kyniske England vandt sikkert over Senegal

0

England vs SenegalEngland var kyniske mod Senegal, hvor englænderne vandt med 3-0 og dermed er klar til kvartfinalen mod Frankrig.

England og Senegal mødtes i ottendedelsfinalen søndag aften, hvor vinderen ville skulle tørne sammen med Frankrig i kvartfinalen.

Englands landstræner Gareth Southgate startede ude med Marcus Rashford, mens Raheem Sterling ikke var til rådighed, på grund af personlige årsager.

Senegal måtte undvære Idrissa Gueye, som var ude med karantæne.

Det var englænderne, der kontrollerede opgøret fra starten, men de havde svært ved at åbne senegalesernes forsvar.

Senegals taktik var tydeligt, at stå lavt og køre på omstillinger, når de havde mulighed for det.

I det 23. minut kom netop Senegal frem til en god chance. Boylaye Dia tog chancen og afsluttede, hvorefter Ismaila Sarr hurtigt var over riposten, men hans forsøg gik forbi målet.

Kort tid efter måtte Englands målmand Jordan Pickford i aktion, da Senegal igen kom frem til en chance. Endnu en gang var det Dia, der afsluttede og målmanden måtte levere en flot redning.

I det 38. minut fik englænderne dog hul på bylden. Jude Bellingham fandt Jordan Henderson, som scorede til 1-0.

Nu lugtede englænderne blod, og i det 48. minut kunne Harry Kane så score sit første mål ved VM-slutrunden efter en assist af Phil Foden.

Fra starten af anden halvleg valgte Senegal at skifte tre spillere. Bamba Dieng, Pape Matar Sarr og Pape Gueye blev sendt på banen.

England var dog ikke færdige med at score denne aften. Efter 57 minutters spil, så kunne Phil Foden levere endnu en assist. Denne gang til Bukayo Saka, der fra tæt hold sendte kuglen i kassen.

Herefter prøvede Senegal at skabe et pres, men englænderne var ikke til at passere denne gang.

England kørte sikkert en 3-0-sejr i hus, og de skal nu op imod Frankrig i kvartfinalen.

Skriv en kommentar