Landsholdslæge: Drogbas VM er ikke afskrevet

0

I Elfenbenskystens VM-testkamp mod Japan blev holdets store stjerne, Didier Drogba skadet efter en lille halv times spil. Drogba har brækket armen, men VM er ikke afskrevet, siger holdets læge.

Elfenbenskystens storprofil, Didier Drogba, brækkede armen i VM-testkampen mod Japan, og man frygtede, at Drogbas VM nu var ovre, men landsholdets læge vurderer, at det fortsat er sandsynligt, at han kan spille VM.

Den svenske læge, Mats Börjesson, der er landsholdslæge for Elfenbenskysten, er stadig fortrøstningsfuld.

"Drogba har fået et brud på underarmen ved albuen, men det kan lade sig gøre at operere og sætte knoglen på plads. Derfor er VM ikke afskrevet," forklarer Börjesson til aftonbladet.se, og fortsætter:

"Vi undersøger og diskuterer nu, hvor og hvornår en eventuel operation skal blive gennemført. Hans klub Chelsea må inddrages i den endelige beslutning," siger han.

Såfremt det ender med en operation, skulle 32-årige Drogba gerne kunne træne igen kort tid efter, selvom han er nødsaget til at være forsigtig i nærkampene.

"Hvis operationen går vellykket, må vi få en tilladelse til, at Drogba kan spille med noget, der beskytter hans arm."

Mats Börjesson vurderer, at chancerne for at Drogba kan spille VM er 50 % sikkert.

"Chancerne er cirka 50-50. VM er i hvert fald ikke definitivt ude af billedet. Jeg håber, at kunne gøre han klar."

Tidligere på dagen lød meldingen ellers fra Drogbas holdkammerat, Kolo Toure, at VM var ovre, og han hævdede ifølge nyhedsbureauet AP, at Drogba selv havde udtalt det.

Skriv en kommentar