VM for Drogba er sandsynligt efter operation

0

Elfenbenskystens angrebsstjerne, Didier Drogba, har nu været igennem en vellykket operation, efter at han brækkede armen. Derfor er VM fortsat muligt.

Didier Drogbas deltagelse ved VM-slutrunden, der sparkes i gang i Sydafrika om mindre end en uge, lignede en umulig opgave, da han brækkede sin arm.

Men Drogba har nu gennemført en vellykket operation i hans ene underarm, og de første meldinger fra Elfenbenskysten-lejren har været positive.

Det ivorianske fodboldforbund skriver følgende på sin hjemmeside:

"Efter det brud, som Didier Drogba pådrog sig i underarmen i venskabskampen mod Japan den 4. juni i Sion, har landsholdsanføreren gennemført en operation lørdag den 5. juni på Lindenhof Hospital i Bern."

"Han er blevet opereret af prof. Ralph Hertel og Michel Gaillot, der er eminente specialister på området. Indgrebet, der var en nødvendighed, blev udført med succes. Prof. Hertel, Gaillot og den medicinske stab omkring holdet er positive over for udsigterne til en hurtig tilbagevenden," lyder de positive nyheder fra lejren, inden man takker for støtten.

"FIF (det ivorianske fodboldforbund, red.) vil gerne takke alle, der har støttet op omkring Didier Drogba og resten af Elfenbenskysten i denne tid."

Elfenbenskysten ligger placeret i gruppen, der har fået navnet "Dødens gruppe", idet selskabet er med landene Brasilien, Portugal og Nordkorea.

Skriv en kommentar