Laudrup: Skader kan gavne Danmark

0

Den tidligere landsholdsangriber, Brian Laudrup, mener, at de mange skadespauser til de danske landsholdsangribere kan have en gavnlig effekt.

En række af de mest markante angribere på det danske landshold, har døjet med en del skader igennem denne sæson.

Jon Dahl Tomasson er netop vendt tilbage, efter at have døjet med en knæskade, mens Nicklas Bendtner har haft problemer med lysken. Søren Larsen har stort set ikke spillet en kamp i denne sæson, på grund af en brækket tå.

Men spørger man den tidligere landsholdsangriber, Brian Laudrup, kan de mange skader være positive for landsholdet forud for VM-slutrunden.

"Den manglende kamptræning kan være et problem, men omvendt er de spillere i hvert fald ikke slidte. Den sult, de så har til en slutrunde, den skal man absolut ikke undervurdere," forklarer Brian Laudrup ifølge Ritzau.

Laudrup har tidligere prøvet noget lignende, dengang han spillede for den italienske storklub AC Milan, hvor han i nogle perioder ikke opnåede meget spilletid.

"Når jeg så kom hjem og spillede for landsholdet, så handlede det virkelig om at bevise, at man havde klassen til det. Så det faktum kan godt tippe over til Danmarks fordel," siger Laudrup, og fortsætter:

"Jon Dahl Tomasson ved for eksempel, at det er sidste udkald for ham. Jeg tror, at han er i gang med sine sidste landskampe, i hvert fald sin sidste VM-slutrunde, så der kommer nok noget op i ham, hvor han tænker, at nu skal han vise, hvad han kan. Han scorer ikke så meget, som han har gjort, men han løber mere end nogensinde, og det kan løfte nogle af de andre."

Skriv en kommentar