Messi og co. vandt tam affære

0

Argentina - Bosnien-HercegovinaArgentina slog Bosnien-Hercegovina 2-1 efter en uskøn forestilling. Lionel Messi imponerede ikke, men scorede et flot mål i anden halvleg. 

Argentina, som mange eksperter spår gode chancer under VM-slutrunden, skulle i nat i aktion for første gang under VM 2014. Modstanderen var VM-debutanterne fra Bosnien-Hercegovina.

Om det var VM-nerver eller ej, skal være usagt, men der var blot gået to minutter, inden det gik galt i forsvaret for bosnierne.

Et Messi-frispark ramte tyskfødte Sead Kolasinac på foden og røg i eget net. En mareridtsstart for Bosnien-Hercegovina.

Til gengæld lykkedes det for bosnierne at lukke ned for Argentina i resten af første halvleg. Argentinerne virkede overraskende ufarlige og havde svært ved at kreere chancer.

Da Bosnien-Hercegovina samtidig heller ikke formåede at skabe det store, stod der 1-0 på måltavlen efter de første 45 minutter, der ikke ville gå over i historiebøgerne.

Anden halvleg var ikke meget bedre, hvilket fik de mange medrejsende argentinske fans til at lufte deres utilfredshed. Men så tog Lionel Messi fat.

Den lille boldkunstner fra Barcelona modtog bolden og tog et par ind i banen, inden han med stor præcision lagde bolden i nettet til 2-0 via indersiden af stolpen.

Kampen virkede afgjort – især fordi, at Bosnien-Hercegovina havde mere end svært ved at tilspille sig chancer. Men pludselig, ud af ingenting, kom reduceringen.

Miralem Pjanic fik god plads på Argentinas banehalvdel, og han fandt indskiftede Vedad Ibisevic, som fik bolden forbi Sergio Romero i Argentina-målet. 2-1, og bosnierne havde ca. fem minutter til at lave sensationen.

Men Bosnien-Hercegovina kom ikke tættere på. Derfor fik Argentina sejren på 2-1 og de tre point efter en halvskidt kamp.

I morgen spiller Iran og Nigeria gruppe F’s andet opgør.

Skriv en kommentar