Morten Olsen: Bendtner elsker landsholdet

0

Morten OlsenLandstræner Morten Olsen forklarer, hvorfor han har valgt at udtage Nicklas Bendtner efter et halvt år.

Nicklas Bendtner er igen kørt i stilling til at kunne deltage i VM-kvalifikationen for Danmark.

I dag blev han udtaget til de to kommende VM-kvalifikationskampe mod Italien og Malta.

I onsdags spillede Bendtner 120 minutter i Liga Cuppen mod West Bromwich efter to års fravær fra Arsenal, og Olsen var imponeret over, hvad han så.

"Det var tydeligt at se, at han var målrettet for at komme tilbage til holdet. Han elsker at spille på landsholdet," fortalte Morten Olsen på dagens pressemøde ifølge Ritzau og han uddybede:

"Han har en god kampmentalitet og en god form. Det så jeg i midtugens kamp. Det var en Bendtner, der var i fysisk form - god på bolden - og en Bendtner, der vil lave mål."

"Han er en dedikeret spiller, han elsker at spille for Danmark, så det var logisk at udtage ham."

Morten Olsen understreger dog samtidig, at det endnu ikke er sikkert, at Nicklas Bendtner starter inde i den første kamp mod Italien.

Bendtner: Jeg er utrolig stolt

Nicklas Bendtner udtaler sig gennem sin PR-agent Elisa Lykke over for DR Sporten, hvor han giver udtryk for at han er meget glad for udtagelsen.

"Jeg er utrolig stolt og begejstret for at være tilbage på landsholdet. Det betyder alverden og jeg er meget motiveret," meddeler Arsenal-angriberen til DR Sporten og han fortsætter:

"Jeg glæder mig til at være en del af holdet igen og forhåbentligt hjælpe til med at få det bedste resultat til Danmarks fordel i kampen mod Italien."

Skriv en kommentar