Nigeriansk bomber længtes efter debut

0

Den nigerianske spiller, Peter Ijeh, der tidligere har tørnet ud for SAS Liga-storklubben, FC København, håber på, at blive udtaget til VM-truppen.

Angriberen Peter Ijeh er for kort tid siden skiftet til Syrainska i den næstbedste svenske fodboldrække.

Den aldrende nigerianer håber, at det bliver startskuddet til en chance på landsholdet. Ijeh er enormt skuffet over, at han aldrig har fået lov til at repræsentere sit land.

Han håber, at tiltrædelsen af den svenske træner Lars Lagerbäck kan give ham spilletid, fordi han muligvis har et større kendskab til Ijehs færdigheder.

"Igennem de seneste mange sæsoner har jeg spillet 200 kampe, og scoret over 120 mål, uden at blive udtaget til landsholdet. Hver evig eneste gang, at jeg har forsøgt, at forhandle med det nigerianske fodboldforbund, lyder begrundelsen, at den svenske liga har et for lavt niveau. Men så er spørgsmålet: Hvorfor så en svensk landstræner? Der må være sket en fejl et sted," lyder det kryptisk fra Peter Ijeh til svensk TV4.

Nigerias landshold rummer mange offensive profiler som Odemwingie, Kanu, Obasi, Obinna, Martins og Yakubu, mens OB's Peter Utaka også fik debut for nyligt under den nye landstræner, Lagerbäck.

Derfor bliver konkurrencen hård, og det bliver vanskeligt for den nye landstræner at sammensætte det mest optimale VM-mandskab.

"Jeg ønsker ham held og lykke. Det vil kræve meget mod at håndtere sådan et job, men det er lykkedes ham at udtage de rigtige spillere, så det skal nok lykkes," forklarer Ijeh uselvisk.

Skriv en kommentar