Odds-analyse: Algeriet – Slovenien

0

Jeg holder mig ikke tilbage: Det her er den kedeligste kamp i mine øjne, indtil videre ved VM. Men frygt ej, der er stadig gode muligheder for at kunne hive penge ud af denne kamp.

Algeriet og Slovenien er ikke de to mest promoveret VM nationer, faktisk er de lettere ukendte for størstedelen af den danske befolkning – faktisk så ukendt at flere af de store danske fodboldsider ikke kan levere præcis information om spillerne fra de to hold.

Algeriets manager Rabah Saadane var forleden dag ude og sige: ”Bare vi ikke bliver til grin under dette VM”. Det siger lidt om mentaliteten hos holdet, der altså bare spiller for at være med og for at opnå hæderlige resultater.

Der er enkelte profiler at spotte hos det nordafrikanske hold, blandt andet den ombejlet Portsmouth back, Nadir Belhadj. Udover det er der også at finde Mehdi Lacen, Karim Ziani, Hassan Yebda, Carl Medjani og Abdelkader Ghezzal der alle har det tilfælles at de er at finde i en forholdsvis stor europæisk klub.

Ved hver slutrunde støder man altid på nogle hold hvor man tænker: ”Det er da mærkeligt de har kvalificeret sig”, og lige præcis den tanke er en jeg skænker Slovenien, der på flot spil stjal VM pladsen fra Rusland.

Her er det også sparsomt med stjerner, dog taler deres resultater sit eget klare sprog. Med flotte sejre over New Zealand, Rusland og Qatar i deres seneste kampe, så er de i en god stime, som de ikke vil ødelægge mod Algeriet. Algeriet derimod er endelig ved at få vendt skuden, efter 4 nederlag i træk, fik man endelig en sejr over UAE.

Kampen bliver en kamp mellem det teknisk flotte og hurtige Algeriet som støder mod den rå kræft og power som Slovenien spillerne i den grad står for. Slovenien virker som et langt mere sammenspillet hold, med meget mere harmoni. Algeriet er i opbrud og problemer.

Holdene set spiller for spiller er ca. lige dårlige, men Slovenien har de ekstra marginaler der skal til for at hente sejren.

Odds: Slovenien-sejr

Set til 2.25 hos Danbook.com

Skriv en kommentar