Odds-analyse: Argentina – Nigeria

0

Argentina møder Nigeria her til eftermiddag i den første gruppespilskamp i gruppe B for deres vedkomne. VM-guide.dk's odds-ekspert tror på en argentinsk sejr.

Vi har med to usædvanlig formstærke hold at gøre her. Der er garanteret smuk og offensiv fodbold i denne kamp. Argentina har 5 sejre på stribe i deres testkampe, med store sejre som 5-0 og 4-0 over henholdsvis Canada og Haiti.

Nigeria er nogenlunde i samme situation, de har heller ikke lidt nogen nederlag de seneste 5 kampe, dog er det blevet til to uafgjort resultater hvor man måske kunne rynke lidt på næsen over at det har været imod Colombia og Saudi Arabien, der ikke er de stærkeste fodboldnationer.

Argentina er brandvarme og har en af de bedste trupper med i mange år. Offensiven er skræmmende uhyggelig når folk som Aguero og Maxi Rodriguez højst sandsynlig måde se til fra bænken. Messi, Higuain og Tevez kender vi alle for deres uhyggelige målfarlighed, og deres individuelle evner der kan afgører en kamp.

Jeg tror ikke Nigeria har de store chancer defensivt for at lukke ned for måske verdens bedste offensiv (hvis stjernerne vel at mærke kan spile sammen). Det kunne nemt blive til en jordskredssejr på 3-0 eller 4-0 til argentinerne. Derfor vil jeg også hurtigt melde ud at jeg tror på Argentina sejr i denne kamp, og hvis du er enig med mig i den holdning, så kan du høste kampen til odds 1,50 hos bet365 – ganske fin betvalue.

Odds: Argentina-sejr

Set til 1.50 hos bet365

Skriv en kommentar