Odds-analyse: Italien – New Zealand

0

Italien måtte nøjes med 1-1 mod Paraguay i seneste kamp, mens New Zealand højst overraskende fik hevet et point hjem mod Slovakiet.

I aften tørner de to nationer så sammen, i det der meget vel kan ligne en reel afklapsning af New Zealand. Selvom Italien ikke viste noget vanvittig farligt angrebsspil og New Zealand faktisk viste anstændig defensiv, så er jeg stadig overbevist om Italien vinder kampen i dag.

Det er nu de skal vise at de er til noget ved det her VM, de får ikke lettere modstandere under dette VM, så hvis ikke 3 point hives hjem i dag, så tror jeg ikke på Italien når særlig langt.

New Zealand ved deres job i dag er at gå efter 1 point, så det bliver spil til et mål. New Zealand vil stå defensivt, mens Italien skal skabe spillet på banen. Det var de ikke så gode til i sidste kamp mod Paraguay, men det lykkedes dem dog at få en kasse på en dødbold.

Man kan enten spille Italien sejren til 1.25 hos Bet365.com eller spille under 3,5 mål til odds 1.29 hos Danbook.com. Alt efter humør. Men jeg vælger selvfølgelig det der giver mest.

Odds: Under 3,5 mål
Set til 1.29 hos Danbook.com

Skriv en kommentar