Odds-analyse: Japan – Cameroun

0

Det er to hold i spillemæssig krise der tørner samme i gruppe E. Begge har brug for sejr for at holde liv i chancen om videre avancement fra gruppespillet.

Begge hold har haft store problemer op til VM og formen ser rigtig skidt ud, især hos Japan, der nu også døjer med interne stridigheder. Spillerne fra Japan kritisere nemlig deres manager meget.

De mener endda at hvis man følger hans taktik, så vil man med garanti ikke få sejren i nogle kampe under slutrunden. En meget kontroversiel udmelding, der kom fra en af forsvarsspillerne på det japanske landshold.

Med 5 tabte på stribe må man erkende at der er krise i den japanske trup. Meget bedre ser det ikke ud hos Cameroun, der heller ikke har fået nogen sejre i 5 kampe, dog er det blevet til 3 uafgjorte på det seneste, blandt andet mod Italien.

Bookmakerne er enige om at Cameroun er favoritter til at tage alle tre point i denne kamp. Og jeg vil tilslutte mig den holdning, jeg tror nemlig ikke på Japan har noget særligt at skyde afsted med, og når de endda selv mener at deres taktik er helt hen i vejret, ja så må man jo erkende at Cameroun nærmest bør vinde kampen.

Især den nybagte Champions League mester, Samuel Eto'o, kan gøre livet hårdt for japanerne. Han er den helt store stjerne hos Cameroun - men dog ikke den eneste stjerne.

Jeg tror på Cameroun sejren, det er ikke et udfald der vil gavne Danmarks chancer for videre avancement, men om ikke andet er det hvad jeg anser for værende mest realistisk. Unibet tilbyder odds 2.10 på dette udfald.

Odds: Cameroun-sejr

Set til 2.10 hos Unibet.com

Skriv en kommentar