Odds-analyse: Portugal – Nordkorea

2

Portugal så lidt rustne ud i kampen mod Elfenbenskysten, mens Nordkorea til tider viste gode takter mod Brasilien. Nordkorea skal have point for ikke at ende deres VM.

Nordkorea er et fighterhold, der også fik fightet sig til en tæt afslutning mod Brasilien. Med 2-1 måtte Nordkorea gå lidt slukøret fra banen med 0 point, efter en ellers godkendt præstation. Nordkorea vil selvfølgelig give den fuld skrue for at få point mod Portugal og derved leve videre ved slutrunden. Historisk set er de jo aldrig blevet slået ud i gruppespillet, men det er tilgengæld også 40 år siden de sidst var med, så den statistik skal man nok ikke hænge sig for meget i.

Portugal skal tilgengæld have 3 point for ikke at tilslutte sig gruppen af storhold der har leveret fiasko ved dette VM. Helt skarpe så de portuguisiske spillere ikke ud i kampen mod Elfenbenskysten, men om der er blevet rettet op på det til dagens kamp, er svært at vidne om.

Derfor har jeg besluttet mig for jeg vil have fokus rettet mod antallet af mål. Udfaldet kan både ende med Nordkorea sejr eller Portugal sejr i mine øjne, en Nordkorea-sejr kan spilles til odds 17.00 hos Betway.com.

Jeg tror på at det bliver en tæt kamp og forholdsvis målfattig også. Under 2,5 mål tør jeg godt satse mine penge på - det udbydes til et respektabelt odds.

Odds: Under 2,5 mål
Set til 1.80 hos Bwin.com

2 kommentarer

 1. Christian den

  Hej Christian

  Af ren nysgerrighed må du gerne lufte din TBP… for mit vedkommende har det været overraskelsernes VM så den er ikke rigtig noget at skrive hjem om for mig 🙁

  Christian

 2. Christian Toftegaard den

  Hej Christian,

  Ja det har været et højst usandsynligt VM desværre :-(.

  Jeg regner lige TBP’en ud en af de kommende dage og så skal jeg nok lade dig vide ;-).

Skriv en kommentar